Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Een overdaad aan natuur

Omgeven door zandvlakten, heide en bossen ligt het dorpje Bakkeveen. Kamperen in Bakkeveen betekent een overdaad aan natuur. Zo vind je op ongeveer drie kilometer afstand natuurgebied het Mandefjild. Geniet van prachtige paarse velden, bewonder de zandverstuiving en wandel totdat je helemaal tot rust bent gekomen. Voor rolstoelgebruikers is er een rolstoelvriendelijk pad van anderhalf kilometer lang.

 

Gezellig een dag winkelen

Vanuit Bakkeveen is het 14 kilometer rijden naar Drachten en 29 kilometer rijden naar Assen. Het centrum van Groningen is slechts 39 kilometer rijden. Ideaal voor een dag winkelen of een toeristische route door de stad. Maar er zijn ook heel veel mooie fiets- en wandelgebieden te vinden in de omgeving van Bakkeveen, zoals landgoed De Slotplaats, het Blauwe Bos en Nanninga’s Bos. Bakkeveen ligt ook in de buurt van het drie Provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Overijssel.

 

Fietsen naar Allardsoog

Bakkeveen heeft ‘s zomers perfect weer om te wandelen en te fietsen. Neem wel regenkleding mee, want er kan soms wat neerslag vallen. Fiets bijvoorbeeld naar Allardsoog om het ingemetselde Oog van Allard in de gevel van de voormalige herberg te bekijken. Liever iets anders doen? Ga dan naar het zwembad van Bakkeveen voor een dag zwemmen en luieren.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen