Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Waterpret en kinderuitjes in zonnig Zeewolde

Zeewolde is een bijzondere plaats. Het is namelijk de jongste zelfstandige (niet door samenvoeging ontstane) gemeente van ons land. Maar wist je ook dat deze jonge gemeente in Flevoland een leuke bestemming is voor een kampeervakantie? Want met mooie campings, meerdere stranden, leuke watersportmogelijkheden en allerlei activiteiten voor kinderen zit het hele gezin hier goed.

Stranddagjes voor iedereen

In Zeewolde kun je je vakantiedagen aan het strand doorbrengen. Ga je voor het grote Erkemederstrand, het Woldstrand (met speciaal gedeelte voor honden) of juist voor het rustige Laakse strand? Voor ieder wat wils dus. Zeker als het zonnetje zich laat zien, is het een gezellige boel. Maar ook als je graag het water ingaat, is er van alles te beleven.

Watersporten op het Wolderwijd

Zeewolde ligt namelijk aan het Wolderwijd, een van de Veluwerandmeren. Dit watergebied is populair bij watersporters zoals kitesurfers. Die vind je vooral bij Strand Horst, een surflocatie waar je vanuit Zeewolde met een veerpont naartoe kunt. Ook ligt er, zoals de naam al zegt, een strand voor dagrecreanten. Een bijzondere plek in het Wolderwijd is het Tulpeiland. Dit schiereiland ligt voor de kust van Zeewolde en heeft de vorm van die typisch Hollandse bloem. Een dam van 200 meter verbindt het eiland met het vasteland.

Uitjes met kinderen

Kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens een vakantie in Zeewolde. Zo kunnen ze lekker wandelen over het Blotevoetenpad Zeewolde. Hier ontdekken ze hoe ondergronden als mos, houtsnippers, grind, modder, steen en een wiebelbrug voelen. Je loopt de route in een uurtje. Ook leuk voor volwassenen! Verder valt er veel te spelen in Zeewolde, bijvoorbeeld in de natuurspeeltuin, op de minigolfbaan en in het speelbos. Na zo’n actief dagje is er geen betere afsluiter dan aanschuiven in Pannekoekenhuis Hans & Grietje. Dit magische restaurant, met speelpark, is volledig in sprookjesthema ingericht! Metadescription Zeewolde is een plek vol zon, zand en waterpret . Verder zijn kinderen er koning met meerdere speeltuinen, een blotevoetenpad en een prachtig pannenkoekenrestaurant.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen