Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Waterpret, festivals en attracties in Biddinghuizen

Biddinghuizen is een veelzijdige kampeerbestemming in het oosten van Flevoland. Je vindt er rust op het platteland en heel veel ontspanning aan het water. Heerlijk voor een fietstochtje langs het Veluwemeer, door de weilanden of naar natuurgebied de Oostvaardersplassen. Maar vanaf Biddinghuizen maak je ook leuke uitstapjes naar het levendige Almere of Batavia Stad, het Luchtvaartmuseum Aviodrome en attractiepark Walibi Holland. En ook op het naastgelegen festivalterrein is regelmatig iets te doen, zoals het bekende festivals Lowlands.

Strandjes en jachthavens

Ook na het inpolderen van de Zuiderzee speelt het water nog een grote rol. De oostrand van Flevoland staat vooral bekend om de mooie strandjes aan het Veluwemeer, de jachthavens, restaurants en fijne recreatiegebieden. Langs het water liggen ook veel campings, resorts en vakantieparken. De wateren rondom Biddinghuizen zijn ideaal om er met een bootje op uit te varen, te zeilen of te surfen. Niet voor niets is dit voor veel watersportliefhebbers een ideale vakantieplek!

Weer voor watersport

Net als in de rest van Flevoland, staat ook het weer in Biddinghuizen onder invloed van de zee. Het gematigde zeeklimaat zorgt voor niet al te koude winters en gematigde zomers. Vanaf het late voorjaar tot de vroege herfst is het vaak goed uit te houden aan het water. Zeker wanneer er op de warme dagen een verkoelend briesje opsteekt. Bovendien is de wind ideaal voor watersporters.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen