Ga naar de homepage

Camping Oaza Mira ****

Algemene gegevens
8,1
31 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Direct aan de Adriatische kust
  • 260 m² groot zwembad
  • Minigolf, fitness en veel meer
  • Restaurantje en bar met zeezicht
  • Boten te huur of zelf meenemen
  • Zelf met de boot naar Sibenik

Oaza Mira is een mooie terrassencamping rond een prachtige baai in Kroatië, aan de Adriatische Zee. Het strand bestaat uit wit-gele kiezels, dus slippers of waterschoenen zijn zeker prettig. Het terrein heeft vlakke, ruime staanplaatsen met zicht op de baai. Je kampeert hier op wandelafstand (driehonderd meter) van het plaatsje Drage, waar je leuke eethuisjes vindt.

Toon meer

Oaza Mira is bereikbaar vanuit Rijeka (ruim drie uur rijden) via de E71 (via het binnenland) of via de A7/E65, de kustweg. Deze route biedt wat meer afwisseling dankzij de vissersdorpjes. Beide wegen vloeien samen als E71. Als je voorbij Pakoštane bent, wordt in Drage de camping aangegeven.

Bij binnenkomst

Je wordt ontvangen in een mooie, moderne receptie. Voor je zie je een magnifiek gelegen terrassencamping, met zicht op de baai. Als je naar je standplaats rijdt, daalt het pad langzaam af naar zee. Dit is echter probleemloos te doen, ook met een caravan. Alle plaatsen zijn ruim, verzorgd en vlak. Iedereen heeft een afgebakend stukje terras als staanplaats. Je buren zijn voornamelijk West-Europeanen, zowel gezinnen met kinderen als kampeerders die houden van watersport.

Aan welke kant van de heuvel?

Er zijn bijna tweehonderd toerplaatsen, waarvan ruim honderd naar de kust gericht. De overige plekken liggen aan de andere kant van de heuvel, uitkijkend op een pijnbomenbos. Let daar zeker op bij het boeken! De wifi-ontvangst is wisselend en afhankelijk van waar je staat. Er zijn mooi ingerichte bungalows en mobilhomes (met airco) te huur. Het sanitair op de camping is prima. Geniet van schone en moderne voorzieningen die esthetisch zijn vormgegeven.

Actief!

Er is een zwembad op Oaza Mira (260 m2), maar dat ligt op een hoger plateau, iets afgescheiden van het campingterrein. Verder zijn er veel sport- en spelterreinen, die ook niet allemaal centraal liggen (volleybal, tennis, voetbal, basketbal, minigolf, fitness, petanque). Er zijn speciale voorzieningen voor grote boten, zoals een bootkraan en een helling.

Kiezelstrand

Iedereen kan terecht op het (kiezel)strand, dat er goed verzorgd en gezellig uitziet. Voor de kleintjes heerlijk om aan de oever te spelen met water en steentjes. Wel even eigen stoelen en parasol meenemen.

Hapje en drankje

Er is een supermarkt met ruim assortiment te vinden op het campingterrein. Ook is er een prima restaurant, maar dat ligt net als het zwembad bijna buiten de camping. Hierdoor trekt het weinig bezoekers. Je moet dus even wat moeite doen, maar dan kun je heerlijk rustig eten. De gezellige bar met zicht op zee is open vanaf medio juni. Kleinere winkels en restaurantjes vind je in het dorpje Drage, op driehonderd meter lopen.

Vaartripjes of de natuur in

De camping is ideaal voor mensen die houden van zwemmen en zonnebaden, maar vooral van vaarliefhebbers. Je kunt hier boten huren of je eigen boot meenemen en aanmeren. Maak bijvoorbeeld een tochtje naar Sibenik (veertig kilometer zuidelijker) om de watervallen te zien in het Nationale Park Krka. Of bezoek het veertig kilometer noordelijker gelegen Zadar: rijd over de smalle kuststrook met pittoreske dorpjes en door de ongerepte natuur in het binnenland, met kleine landelijke dorpjes. Tot slot: maak een boottocht naar de Kornati-eilanden en bezoek daar de natuurgebieden. Genoeg te doen dus!

Bekijk campingwebsite 
  • €25 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

P.L.J. Kanters

"Camping aan een mooie baai gelegen met afgebakende plaatsen op fijne kiezelbodem. Gedeeltelijk onder de bomen. Alle plaatsen liggen op terrassen, sommige met zicht op zee. Op wandelafstand van het kleine plaatsje Drage met enkele typische eethuisjes en een pizzeria. Uitstekend geschikt voor kampeerders met boot."

Inspecteur Dhr. P.L.J. Kanters

P.L.J. Kanters

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792552

Beoordelingen (31)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Sanitair
8,5
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,6
Sportfaciliteiten
7,6
Zwembad
8,1
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,4

Hokken, op deze camping in mei 2022

6,7

Reisgezelschap: Senioren

Mooi gelegen steile terrassen camping,sinds 2022 ook aanleg en vertrekplaats van regatta zeilboten verhuur.Dat houdt in dat er vaak in het weekeinde vele huurders van zeiljachten uit Polen Tsjechië Slowakije en Slovenië ook van alle sanitair en restaurant op de camping gebruik moeten maken.Er is dan ook veel extra autoverkeer over de camping van s\'morgens vroeg tot s\'avonds laat.De slagbomen werken met een Armbandslot en geeft deze gasten ongehinderd toegang,ook na middernacht,met alle onrust van praten,dichtslaande autodeuren enz.Dit is niet vermeld in de campingwebsite.Soms groepen van 100 meest mannen!

J hokken, op deze camping in mei 2022

6,6

Reisgezelschap: Senioren

Vanaf half april tot half juni,vele jaren hier gestaan met caravan,maar sinds er nu een vaste ligplaats voor zeilboten is met groepen tot wel100 man is de rust weg.Elk weekend wisseling van groepen zeilers met verblijf op steigers,bar en vele aan-enaf rijdende auto\'s van verschillende nationaliteiten is de rust ver te zoeken.tot midden in de nacht overlast van toiletterende en wandelende zeilers naar hun boten

Herman Wanders, op deze camping in september 2021

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping geeft een ontzettend vriendelijke indruk en de plaatsen zijn ruim voldoende Een keurig sanitair en als je de omgeving verkend is dit indrukwekkend met veel informatie Watersport is ruimschoots aanwezig .

Helga Walters, op deze camping in augustus 2021

8,3

Reisgezelschap: Paren

na een aantal kleinere campings bekeken te hebben in de buurt hier terecht gekomen. voelde gelijk goed! sanitair heel netjes. vriendelijk personeel. goede ligging in de baai. kortom alle. lof!

Klaasen, op deze camping in augustus 2019

6,8

Reisgezelschap: Paren

Terrassen camping, mooie grote plekken met veel schaduw, zelfs op het strand keuze uit zon of schaduw, erg rustige en stille camping.

Gerard Bolhuis, op deze camping in juni 2019

8,2

Reisgezelschap: Paren

Sanitair zit er erg goed uit, echter met koud water douchen is absoluut niet fijn. Wij zijn eerder vertrokken vanwege het douche probleem.

S van Amersfoort, op deze camping in juni 2019

6,2

Reisgezelschap: Paren

Camping op doorreis voor 1 nacht . Met Acsi card vrije keuze uit een plaats. Mooie camping. Sanitair is schoon en goed onderhouden.
Nadeel is het magnetisch armbandje wat je moet gebruiken voor het sanitair. De deuren gaan alleen daar mee open. Bandje vergeten ,kun je niet naar de wc

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 70,00
Richtprijs 2
€ 96,00
Openingsperiode *
01-04-2024 t/m 31-10-2024
Oppervlakte
4 ha
Aantal toerplaatsen
192 (120 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30
Aantal huuraccommodaties
22
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:260 m2
    • periode:01-06/20-09
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:22
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Terrassencamping
  • Verharde staanplaats
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-06/30-09
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-06/30-09
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-06/20-09
  • Snackbar
    • periode:01-06/20-09
  • Pizzeria
    • periode:01-06/20-09
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-06/20-09
  • Bar
    • periode:01-06/20-09
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:22
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Motorboten
  • Jetski
  • Auto's
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:260 m2
    • periode:01-06/20-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Strand
  • Kiezelstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilen toegestaan
  • Bootkraan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Enkele speeltoestellen
  • Kindersanitair
  • Minigolf
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | zwaar
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/31-08
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:9.9 km
  • Direct aan zee gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:7000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 15.8° 17° 15.6° 16.6° 18.3° 16.7° 16.1°
Min 12.2° 10.9° 9.8° 11.2° 12.7° 11.8° 11.3°
Neerslag 95% 65% 0% 5% 0% 10% 90%
Windrichting ZO NO W W NW ZO ZO
Windkracht 3 3 3 2 3 3 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan 64% 101
Feb 57% 33
Mrt 58% 36
Apr 61% 149
Mei 57% 51
Jun 51% 106
Jul 46% 20
Aug 49% 22
Sep 60% 143
Okt 65% 70
Nov 64% 137
Dec 62% 66

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Oaza Mira
    Ul. Dr. Franje Tudmana 2
    23211 / Drage
    Kroatië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°53'10"N 15°31'59"E
  • Op de A1 Karlovac-Split voorbij Zadar de afslag Biograd na Moru. Voorbij Pakostane, in Drage aan de zeezijde van de weg aangeduid. Nu pijlen Autokamping Oaza Mira volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Oaza Mira boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.oaza-mira.hr

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Oaza Mira. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Boek nu

Camping Oaza Mira ****

Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira
Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira Camping Oaza Mira

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen