Ga naar de homepage

Camping Valkanela ***

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,0
83 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Staanplaatsen aan zee gelegen
  • Meerdere zwembaden met zonneweide
  • Animatie voor alle leeftijden
  • Grillrestaurant Smrikva aan zee
  • Snacks en pizza's bij het zwembad
  • Havenstadje Vrsar op 10 minuten

Camping Valkanela is een grote en veelzijdige camping aan de Adriatische kust, enkele kilometers ten noorden van het stadje Vrsar. Op de bedrijvige camping is alles te vinden wat je nodig hebt voor een complete en zorgeloze kampeervakantie: meerdere restaurants en barretjes, zwembaden en genoeg animatie voor jong een oud. Dankzij de ligging van het kampeerterrein, dat aangelegd is om een baai, hebben veel van de staanplaatsen uitzicht over zee en kun je binnen enkele tellen in het water staan.

Toon meer

De camping ligt op het populaire Kroatische schiereiland Istrië, tussen de kuststadjes Poreč en Vrsar. De A9 brengt je een heel stuk Kroatië in. Tot aan afslag Poreč blijf je deze weg volgen. Uiteindelijk kom je uit op de weg van Poreč naar Vrsar, die door het kleinere plaatsje Funtana gaat. Ben je Funtana voorbij, dan kom je al snel het grote campingbord tegen. Sla je daar rechtsaf, dan rijd je gemakkelijk naar het grote parkeerterrein van de camping. Tegenover de parkeerplaats ligt de splinternieuwe receptie.

Staanplaatsen aan zee

Op de camping heb je keuze genoeg uit verschillende staanplaatsen; meer dan 1.200 toerplaatsen liggen verspreid over het immense terrein. Hoe dichter bij zee, hoe duurder de plaatsen, maar ook hoe luxer ze zijn. Wil je een standaardplaats, dan sta je in het mooie bos, iets verder van het water. De ‘Superior Sea’-plaatsen liggen direct aan het strand. Ook in mobilhomes is de keuze ruim. Sommige van de huuraccommodaties hebben zelfs kleine (gedeelde) zwembadjes voor hun deur.

Verzorgde kampeervakantie

Zoals veel van de grote Kroatische kustcampings biedt ook camping Valkanela zijn gasten veel voorzieningen en luxe. De kampeerders van deze camping houden er wel van een beetje verwend te worden. Veel gasten zijn gezinnen met kleine kinderen, afkomstig uit heel Europa. Zij hebben behoefte aan een verzorgde en zorgeloze kampeervakantie aan zee.

Voor het hele gezin

Dicht bij het strand ligt het grote zwembad. Het hele gezin kan hier terecht, aangezien er meerdere baden liggen. Zoek verkoeling in een dieper bad, een apart bad voor de iets oudere kinderen en een ruim peuterbad. Rondom de zwembaden kun je heerlijk zonnen of in de schaduw liggen op de ligweide. De zwembaden zijn vaker het centrum van het animatieteam, dat in de zomermaanden zorgt voor een gevuld animatieprogramma voor kampeerders van iedere leeftijd.

Adriatische Zee

De camping heeft zijn plaatsen aangelegd rondom een mooie baai van de Adriatische Zee. Hierdoor hebben de kampeerders de beschikking over een lang (beveiligd) kiezelstrand met zonneplateaus, vanwaar ze een duik kunnen nemen in het water. Aan de camping liggen steigertjes waar je je boot kunt aanleggen, en in de buurt zijn de watersportmogelijkheden eindeloos.

Restaurantjes

Op camping Valkanela zijn twee restaurants te vinden. Restaurant Smrikva is een grillrestaurant ligt direct aan zee. Hier kun je proeven van de dagverse vis en van verschillende grillspecialiteiten uit Kroatië. Restaurant Kantineta kijkt uit over de zwembaden. Hier serveren ze lunch, pizza, snacks en lichte maaltijdsalades. Daarnaast liggen er verspreid over de camping nog enkele barretjes waar je terechtkunt voor een tussendoortje of een cocktail. Kook je liever zelf, dan hoef je het kampeerterrein niet af. De supermarkt is groot en heeft een ruim assortiment. En bij de bakker haal je iedere ochtend je verse broodjes. Ben je toch op zoek naar een restaurantje buiten de camping, dan is Funtana een prima bestemming. Daar liggen talloze gezellige restaurantjes.

Sanitairgebouwen

Verspreid over het terrein liggen verschillende toiletgebouwen met babyrooms, sanitair voor invaliden, familiebadkamers en hondendouches. Je hoeft nooit ver te zoeken naar een toilet of douche. De afgelopen jaren zijn meerdere sanitairgebouwen volledig nieuw gebouwd en mooi uitgevoerd.

Charmant havenstadje

In principe hoef je de camping niet af voor een geslaagde kampeervakantie in Kroatië, maar wil je er toch eens opuit, bezoek dan Vrsar. Je bent binnen tien minuten rijden in dit gezellige havenstadje met zijn witte huisjes met rode daken. Aan de kust bij Vrsar liggen maar liefst achttien onbewoonde eilanden, die bekendstaan om hun zeldzame mediterrane begroeiing.

Bekijk campingwebsite 
  • €21 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

C. Iking

"Grote, drukke gezinscamping. Het strand is mooi, afwisselend met eilandjes voor de kust. Camping is geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De camping heeft een mooi en groot zwembad."

Inspecteur Dhr. C. Iking

C. Iking

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792305

Beoordelingen (83)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Sanitair
8,2
Personeel
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
8,0
Entertainment
7,5
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
8,4
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,5

Thijs gielen, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Wij waren hier 1 week in september met de acsi card en we werden bij de receptie vriendelijk ontvangen. Kregen een paar plaatsnummer toegewezen en konden zelf gaan uitzoeken waar we wilden staan. Alles was perfect
We zijn zeer tevreden over deze camping.

Piet Pot, op deze camping in september 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Met caravan terug naar deze camping gegaan. Camping is heel groot en toch doet het zo niet aan. Heerlijk zwembad. BetLen voor de ligstoelen maar niet getreurd. Er is ook een ligweide ernaast.

Michel, op deze camping in augustus 2022

8,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Fijne camping,veel onder bomen máar lekker voor de schaduw overdag, super mooi strand om te zwemmen/snorkelen en een bootje te huren.

Etienne GUNST, op deze camping in juni 2022

8,3

Reisgezelschap: Jongere paren

Caravan blijft in Funtana. Wij reizen daarheen met de camper.

PIET., op deze camping in mei 2022

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Grote camping met mooie plaatsen en uitstekend sanitair. Ondanks het feit dat het een zeer grote camping is lukt het ons al meerdere jaren om in de maand mei een mooie rustige plaats te vinden dicht bij het water. Het sanitair is geweldig en altijd schoon. Op de camping en ook in de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden te vinden. Sinds enkele jaren is er ook een mooi zwembad. De kwaliteit van het eten in de camping-restaurants is goed en het bedienend personeel is zeer vriendelijk. Verder is er in de omgeving veel te zien, met vele mooie plaatsen nabij.

Opdorp Patrick, op deze camping in september 2021

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Prachtig gelegen, mooie plaatsen, vriendelijk personeel, afspraken zijn afspraken...

Christ van de Ven, op deze camping in september 2021

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Wij komen al vele jaren op deze mooie camping. Het is een grote camping, maar daar merk je daar weinig van. De camping is mooi gelegen aan twee baaien. Het leuke havenstadje Vrsar is te voet makkelijk te bereiken. Op de camping is van alles aanwezig: mooie baai met strand (grind en natuursteen), luxe zwembad met ligweide, springkussens voor de kleintjes, hal met games, verschillende restaurants, supermarkt, enkele kleine winkeltjes met strandspullen, kleding, vis, kaas en olie etc. Het sanitair op de camping is vernieuwd en wordt subliem schoongemaakt.

v/d Wetering, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Zeer drukke camping, overvol zelf in september. Geweldige omgeving.

Stefan Beerents, op deze camping in augustus 2021

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Na het nieuwe zwembad vanaf 2016 en de gerenoveerde toilet gebouwen is dit gewoon een super camping voor alle leeftijden.

De Meyer Freddy, op deze camping in september 2020

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Zeer grote en mooie camping . Ondanks de grootte van de camping nooit echt druk . Mooie en ruime plaatsen . Sanitair zeer goed onderhouden en vriendelijk en behulpzaam personeel . Mooi aan de zee gelegen en met een heel mooi en enorm groot zwembad .

Voorzieningen

Algemene gegevens

Openingsperiode *
19-04-2024 t/m 06-10-2024
Oppervlakte
55 ha
Aantal toerplaatsen
1250 (90 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
220
Aantal huuraccommodaties
715
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1600 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:8
  • Stacaravans
    • aantal:602
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Zelfbedieningsrestaurant
    • periode:01-05/15-09
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:602
  • Caravans
    • aantal:16
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 76)
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Motorboten
  • Jetski
  • Roeiboten
  • Scooters
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:21
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1600 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Beautycenter
  • Massage
Strand
  • Kiezelstrand
  • Rotskust
  • Steenachtig strand
    • kunstmatig verhard strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Duikcursus
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilen toegestaan
  • Bootkraan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:15-06/15-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Stand-up Paddling
  • Kano's
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:15-06/15-09
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:15-06/15-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:15-05/28-09
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
  • Direct aan zee gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:4500 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:8
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:8
  • Dokterspost

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 14.6° 15.2° 15.4° 16.3° 17° 16.2° 14.7°
Min 8.2° 8.5° 7.3° 7.7° 9.2° 9.7° 8.9°
Neerslag 85% 0% 0% 5% 0% 80% 95%
Windrichting ZO W W ZW W Z ZO
Windkracht 2 3 3 2 3 3 3

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan 66
Feb 20
Mrt 69
Apr 77
Mei 32
Jun 37
Jul 49
Aug 46
Sep 85
Okt 97
Nov 228
Dec 75

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Valkanela
    Valkanela 6
    52450 / Funtana/Vrsar
    Kroatië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°9'54"N 13°36'28"E
  • Vanaf de weg Porec-Vrsar, ten zuiden van Funtana afslaan naar de camping. Camping staat aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Valkanela boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.maistracamping.com/nl/camping-valkanela-vrsar

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Valkanela. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Valkanela ***

Camping Valkanela
Camping Valkanela
Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela
Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela Camping Valkanela

Camping Valkanela ***

Camping Valkanela
Camping Valkanela

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen