Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Lazise in Italië 

Voor wie zijn vakantie wil vieren bij het Gardameer, is kamperen op een camping in Lazise een goede optie. Campings in Lazise zijn vaak van alle gemakken voorzien, zoals een luxe zwembad, prima sanitair en fijne kampeerplekken met schaduw. Natuurlijk bent u vanaf de camping ook gemakkelijk bij het Gardameer. Ook in en om het pittoreske stadje Lazise zelf is van alles te beleven.

Tips Lazise
•    Castello Scaligero: Dit kasteel ligt op een halfuur rijden van Lazise, aan de zuidkust van het Gardameer. De bijzondere ligging op het schiereiland Sirmione zorgt voor een mooi gezicht, zo omgeven door water. De toren van het kasteel biedt bovendien prachtig uitzicht over de stad.
•    Huur een boot: Het is leuk om vanaf het vasteland naar het meer te kunnen kijken, maar u kunt het ook andersom doen: huur een bootje om over het heldere water te varen en de stadjes eens van een andere kant te bekijken. In de haven van diverse steden aan het Gardameer kunt u dan ook meedoen met een rondvaart of huur zelf een bootje.
•    Verona en Venetië: Verona ligt op een steenworp afstand van Lazise. De stad Verona, bekend als stad van Romeo en Julia, heeft nog talloze oude gebouwen, zoals het amfitheater, en leuke pleintjes als het Piazza delle Erbe. Liever in voor wat meer water? Rijd dan nog even door naar Venetië voor de bekende gondels, kanalen en pittoreske bruggetjes.

Gardaland
Wie op zoek is naar een leuk uitstapje voor het hele gezin kan een bezoek brengen aan Gardaland. Dit attractiepark ligt op nog geen kwartier rijden vanaf de camping in Lazise en is dus erg geschikt om een dagje heen te gaan. Echte waaghalzen kunnen zich te goed doen aan de grote achtbanen en voor de kleintjes zijn er allerlei leuke treintjes en sprookjesbossen.

Het weer
Maakt u zich over lekker weer in Lazise maar geen zorgen. Met ’s zomers temperaturen van rond de 30 graden is het er sneller te warm dan te koud. Met het Gardameer voor de deur is het dan ook heerlijk om op warme dagen de verkoeling op te zoeken. Gaat u liever naar Lazise als het wat frisser is, dan zijn de maanden mei, juni en september zeker aan te raden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen