Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Cavallino: kamperen op steenworpafstand van Venetië

Cavallino is een langwerpig schiereiland ten oosten van Venetië. Het is een ware kampeeroase, met tientallen campings aan de kust. Daar is van alles te beleven: zo zijn er vakantieparken met wel duizend kampeerplekken en huuraccommodaties, grote waterparadijzen, meerdere restaurants en al het vermaak wat je je maar kunt wensen.

Naar Venetië!

Als je verblijft op een camping in Cavallino, ben je nooit ver van Venetië. Je kunt namelijk de veerboot naar de kanalenstad nemen. Die vertrekt vanuit Punta Sabbioni. Sommige campings bieden een shuttlebusservice aan naar deze plek aan zee. De overtocht naar Venetië duurt niet langer dan veertig minuten.

Kamperen aan zee

Kies je voor een camping in Cavallino, dan weet je zeker dat je een gevarieerde vakantie gaat beleven. Dagtripjes naar het schitterende Venetië, luiermomenten op de camping en hele middagen aan het strand. Veel campings in Cavallino hebben een privétoegang tot het strand, zodat je binnen de kortste keren met je voeten in het zand staat. Heb je de zonnebrand in de caravan laten liggen? Even naar de camping lopen en je kunt zo weer verder zonnen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen