Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Laden
Toon alle 5 campings - Caorle

Populaire campings Caorle

Camping Marelago

Camping Marelago

Italië - Veneto - Venetië - Caorle

Richtprijs € 42,00

Openingsperiode 16-04-2017 t/m 23-09-2017

Toon alle 5 campings - Caorle

Vakantiethema's Caorle

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 125.000 beoordelingen door kampeerders

Camping Caorle in Italië

Caorle is gelegen in de Italiaanse provincie Venetië. Campings in Caorle hebben een prachtige culturele omgeving en zijn de ideale uitvalsbasis om Venetië te bezichtigen. In de omgeving van uw camping in Caorle kunt u genieten van de prachtig uitgestrekte zandstranden. Campings in Caorle zijn uitstekend voor een zonovergoten strandvakantie.  

Lees meer

Tips Caorle
•    Bezoek het nabijgelegen Venetië, een historische stad met prachtige bezienswaardigheden
•    Ontdek de verschillende uitgestrekte zandstranden van Caorle
•    Geniet van het échte Italië op het terras van een restaurant aan de boulevard
•    Laat het strand een dagje links liggen en neem uw kinderen mee naar een waterpark

Campings in Caorle
Caorle is een oude stad gelegen tussen Venetië en Trieste aan de Adriatische kust.  U heeft er de mogelijkheid om een accommodatie te huren zoals een bungalow of mobile home. Caorle is uiteraard ook toegankelijk voor kampeerders die graag met een eigen kampeermiddel verblijven op de camping. Caorle belooft ook uw kinderen een onvergetelijke vakantie. Caorle heeft campings met zwembaden, speeltuinen maar ook het waterpark Aquafollie ligt hier.  

Bezienswaardigheden Caorle
Op een camping in Caorle geniet u van een mix tussen strand, geschiedenis en cultuur. Caorle heeft veel mooie bezienswaardigheden die ontdekt moeten worden. 

•    Haven van Caorle
De haven is gelegen in het historisch centrum van Caorle. Het is een bezienswaardigheid met prachtige boten. Goed om te weten: er mogen hier net als in Venetië geen auto’s rijden. 
•    Venetië
Uiteraard mag een bezoek aan Venetië niet missen tijdens uw vakantie op de camping. Caorle ligt maar op 50 kilometer afstand van deze prachtige stad. Venetië heeft prachtige historische bruggen en het San Marcoplein. Erg romantisch, maak een gondeltocht door de kanalen. 
•    Stranden Caorle
De stranden van Caorle zijn gelegen aan het noordelijke deel van de Adriatische kust. In Caorle zijn verschillende mooie stranden zoals Duna Verde, Spiaggia di Ponente en Spiaggia di Levante. Er wordt vaak toezicht gehouden op deze stranden. 

Gaat u er graag op uit om cultuur te snuiven rondom de camping? Caorle heeft een prachtige romaanse kathedraal de St. Stephen. De kathedraal is 48 meter hoog en is gelegen in het historisch centrum. 

Weer Caorle
In Caorle heerst een Middellands zeeklimaat. In het voorjaar en najaar is het al lekker weer in Caorle. In de zomermaanden juli en augustus loopt de temperatuur op tot 28 graden Celsius, heerlijk warm weer. Caorle heeft geen strenge winters.