Ga naar de homepage

Battlebridge C. & C. Park

Algemene gegevens
0 beoordelingen Schrijf beoordeling

Battlebridge C. & C. Park is een camping in Leitrim, Connacht, gelegen aan een rivier/beek. De camping heeft plaatsen met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van tenten en stacaravans.

Toon meer

Op Battlebridge C. & C. Park gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Bij Battlebridge C. & C. Park is het toegestaan om te wildwatervaren/kajakken/raften en waterskiën.

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

L.C.M. Buijssen

"Verzorgde camping met aanlegsteiger voor boten, visgelegenheid en kanovaren op de rivier. Speciale tenten met barbecue. Campers en caravans staan op kiezelsteen. Aangename bar met overdekt terras en folkloremuziek."

Inspecteur Dhr. L.C.M. Buijssen

L.C.M. Buijssen

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792339

Beoordelingen (0)

Voorzieningen

Het weer

Locatie

Contact

Informatieaanvraag

Battlebridge C. & C. Park

Battlebridge C. & C. Park Battlebridge C. & C. Park
Battlebridge C. & C. Park Battlebridge C. & C. Park

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen