Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping op Kreta

Kamperen op Kreta betekent bijna honderd procent zekerheid dat u een zonnige vakantie heeft. Daarnaast is het een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Niet voor niets is het eiland een topbestemming voor toeristen. Maar schrik niet: Kreta kent ook rustige, kleine campings en idyllische, stille plekjes.

Kamperen op Kreta: vakantie-idylle onder de Griekse zon!

Kamperen op Kreta is een belevenis: al het moois van Griekenland in een notendop. Overblijfselen van eeuwenoude beschaving in de stad Heraklion, of Iraklion zoals ze op Kreta zeggen, overweldigende natuur, vriendelijke en gastvrije mensen, bergen, stranden en zee met heerlijk warm zwemwater.

Kreta heeft de naam van een toeristenparadijs, maar dat betekent niet dat het overal op het eiland druk is! Een kampeervakantie op Kreta kan ook aan een stille, afgelegen baai met een zandstrand bijna voor u alleen. Het verschil tussen de noord- en de zuidkust is groot. De meeste campings op Kreta liggen aan zee, maar het is ook zeker de moeite waar om het prachtige binnenland eens op te zoeken. Bijvoorbeeld om een wandeling te maken door de beroemde 'Vlinderkloof' of om rond te kijken in een klein, typisch Grieks dorpje.

Voor wie vermaakt wil worden, is er op Kreta oneindig veel keuze: maak een boottocht, huur een scooter of een waterscooter, bezoek een pretpark of ga een avondje gezellig uit in een swingende disco of een rustig restaurantje; het kan hier allemaal! Kreta is prima te bereiken met de veerboot, vanuit diverse steden op het vasteland, maar ook vanuit Rhodos.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >