Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Epirus

Op een kampeervakantie in Epirus (Epiros in het Grieks) maakt u kennis met een onbekend en ongerept stukje Griekenland. Het is het deel van Griekenland in het uiterste noordoosten, aan de grens met Albanië en Macedonië. U vindt campings in Epirus aan de schilderachtige westkust, ter hoogte van het eiland Corfu.

Kamperen in Epirus: unieke Turks-Griekse sfeer aan een prachtige rotskust

Kamperen in Epirus in Noordwest-Griekenland: genieten van een heerlijk landschap in een heerlijk klimaat. De kans is groot dat u op een camping in Epirus met uw tent of caravan onder de sinaasappelbomen, citroenbomen of olijfbomen staat, met een wit zandstrand op loopafstand!

En er is erg veel te zien in deze streek met een rijk verleden, op de grens van twee werelden. De geschiedenis van de Griekse stad Ioannina is nauw verbonden aan de Turken. In sommige buurten van Ioannina waant u zich in Turkije, vooral bij het bezichtigen van lokale markten en het eilandje in het midden van het meer van Yannina, het eiland van Ali Pascha, met zijn kloosters. Heel veel gebouwen uit die tijd zijn goed bewaard en nu te bezichtigen.

Ook de grotten van Perama, de grootste en oudste grotten met indrukwekkende stalagmieten en stalactieten moet u zeker bezoeken als u in Ioannina bent. Op 1600 meter hoogte ligt 'Dodoni', het oudste orakel van Griekenland. In de buurt liggen mooie bergdorpen. Een kampeervakantie in Epirus is genieten van zon, zee en cultuur in een onontdekt stukje van de Middellandse Zee! De campings in Epirus ontvangen u graag!