Ga naar de homepage
Flower Campings

Flower Camping Le Rompval ***

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
7,8
449 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Rustige gezinscamping
  • Aan de rand van een beschermd bos
  • Atlantische Oceaan binnen 1 km
  • Binnenzwembad met schuifdak
  • Fijn wandel- en fietsgebied
  • Badplaats Mers-les-Bains 2,5 km

Flower Camping Le Rompval ligt ten noorden van het badplaatsje Mers-les-Bains, aan de rand van een beschermd bosgebied aan de Atlantische kust. Hier kampeer je op een rustig kampeerterrein met een overdekt zwembad. In halfronde, met gras begroeide gebouwtjes vind je de voorzieningen, zoals het sanitair en de campingwinkel. De omgeving van de camping is een fijn wandel- en fietsgebied. Wandel eens naar het strand of neem de fiets naar Mers-les-Bains met zijn karakteristieke huisjes.

Toon meer

Op nog geen kilometer afstand van de Franse westkust, met zijn vele badplaatsjes, vissersdorpen en hoge krijtrotsen, ligt Flower Camping Le Rompval. Via de D940 rijd je vanuit noordelijke richting door de rustgevende omgeving naar de camping. Kleine dorpjes en uitgestrekte akkervelden – waarachter de Atlantische Oceaan naar je lonkt – bepalen hier het beeld van het Franse platteland. Wanneer je de camping nadert, kom je echter uit in een bosrijk gebied. De camping ligt namelijk naast een beschermd bos, dat het kampeerterrein scheidt van de zee.

Kleurrijke gebouwtjes

Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 13.00 uur. Wat opvalt wanneer je het terrein op rijdt, zijn de kleurrijke, halfronde gebouwtjes. Deze zijn begroeid met gras. In deze tunnelhuisjes vind je de gemeenschappelijke ruimtes, de campingwinkel en het sanitair. In het gele gebouw bevindt zich de receptie. Kleurrijk zijn ook de kleine chaletjes, een van de huuraccommodaties waarin je kunt overnachten. Een andere optie is het boeken van een van de mobilhomes. Verder zijn er bijna tachtig toerplaatsen, gelegen tussen de groene heggen. Op het kampeerterrein is het lekker rustig.

Gezinscamping in rustige omgeving

De camping is vooral in het hoogseizoen uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De kleinere kampeerders kunnen zich uitleven in het zwembad, en ook de omgeving is voor het hele gezin leuk. Zee en strand liggen binnen loopafstand, terwijl het vlakke landschap ideaal is voor fietsers. In de omgeving is het daarbij lekker rustig: rustzoekers vinden, vooral in het laagseizoen, een fijne kampeerbestemming in Flower Camping Le Rompval.

Weer of geen weer: zwemmen

Vooral het overdekte zwembad trekt veel jonge campinggasten aan. Dit zwembad, gelegen aan de linkerkant van het kampeerterrein, wordt omgeven door hoge bomen. Deze bieden schaduw bij warm weer. Weer of geen weer: op Flower Camping Le Rompval kun je altijd zwemmen. Schijnt de zon, dan gaat het schuifdak open. Mocht het onverhoopt regenen tijdens je kampeervakantie aan de Franse westkust, dan gaat het dak dicht en kun je gewoon zwemmen.

Iets te klein sanitair

Ook het sanitair bevindt zich in een van de begroeide tunnelhuisjes. Voor het laagseizoen zijn de sanitaire voorzieningen prima. In de zomer, als de camping vol staat, is de capaciteit van het sanitair echter wat aan de krappe kant. Je zult dus soms even moeten wachten voor een toilet of douche.

Visrestaurants en kusthuisjes

Op de camping kun je in een van de begroeide huisjes, waarin zich de gemeenschappelijke ruimtes bevinden, een snack kopen. Maar als je toch aan de Atlantische kust bent, dan ga je uiteraard op zoek naar een goed visrestaurant. Gelukkig zijn die er in overvloed. Stap de fiets op en rijd langs de imposante krijtrotsen van de kust op naar Mers-les-Bains of naar Le Tréport. In het eerstgenoemde plaatsje, op een kleine drie kilometer, zijn vooral de kusthuisjes leuk om te zien. Tussen de huizen met hun kleurrijke kozijnen en spitse torentjes heb je de visrestaurants voor het uitkiezen. Fiets je iets verder, dan kom je uit in Le Tréport. De stad heeft wellicht wat minder uitstraling dan Mers-les-Bains, maar je vindt er wel een grote vishal.

Bekijk campingwebsite 
  • €19 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

K. Cousin

"Gezellige, rustig gelegen familiecamping voor wie van natuur houdt. Gelegen naast een beschermd bos op korte afstand van de Kliffen van Le Treport en Mers les Bains. De plaatsen Mers-les-Bains en Tréport zijn een bezoek waard. Bestel eens een lekker ontbijtje. Aankomsttijd na 13.00 uur!"

Inspecteur Mevr. K. Cousin

K. Cousin

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792679

Beoordelingen (449)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Sanitair
7,1
Personeel
9,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,8
Kindvriendelijkheid
7,6
Entertainment
6,6
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
8,7
Eten en drinken
7,2
Omgeving
7,5

Alie D, op deze camping in augustus 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Fijn heerlijk om te fietsen en een prachtige omgeving
Minpunten - Sanitair wat verouderd maar wel altijd warm water en werd schoon gehouden
Bron: Ctoutvert

Koos K, op deze camping in augustus 2023

1,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - .geen annulering mogelijk
Minpunten - Slecht communiceren
Bron: Ctoutvert

Vera V, op deze camping in juni 2023

5,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Goed, we moesten één dag vroeger vertrekken wegens medische redenen van onze 93 jarige vader en kregen die overnachting niet terugbetaald, dat vinden we pure diefstal!
Minpunten - Zie hierboven

Bron: Ctoutvert

Jan N, op deze camping in juni 2023

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Prima naar ons zin gehad
Bron: Ctoutvert

Bart B, op deze camping in mei 2023

6,5

Pluspunten - Veel bomen en schaduw, 13amp, regelmatige poetsbeurten in sanitair, respect op camping van alle aanwezigen.
Minpunten - Elke vierkante meter is benut, dus alles en iedereen kort op elkaar. Een beetje weinig toiletten/douchen als er in het hoogseizoen veel volk is, vrees ik. De grote baan, waar wij stonden was druk.
Bron: Ctoutvert

Jeroen S, op deze camping in oktober 2021

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Vlak bij de kust en Mers les Bains en camping staat beschut tussen bomen en daarmee geen last van (zee)wind
Bron: Ctoutvert

elisabeth D, op deze camping in september 2021

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Mooi camping goed verzorgd vriendelijke mensen goede uitvalsbasis voor wandelen en tripjes
Bron: Ctoutvert

Gery Vervaecke, op deze camping in september 2021

7,4

Reisgezelschap: Senioren

Rustig gelegen, proper en goed onderhouden.fietpad aan de camping.dicht bij le treport en mers les bains met winkels.

Maja B, op deze camping in september 2021

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Tres joli, lieflijk schattig verblijf op de camping. Mooie dorpjes in omgeving. Vezwommen in zwembad al met al zeer fijn kort verblijf in mers les bains op camping de Rompval
Bron: Ctoutvert

Nienke V, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Ontvangst was vriendelijk en correct. Coronaregels worden goed nageleefd. Personeel is sowieso vriendelijk en servicegericht. De stacaravan was schoon en goed onderhouden. Zwembad was ook schoon en netjes. Gezellige sfeer op de camping. Kortom leuke camping! We hebben een fijn verblijf gehad.
Minpunten - Het enige minpunt; enkele stacaravans liggen dicht aan de weg. Je hoort het verkeer dag en nacht. Heeft ons plezier niet in de weg gezeten maar wel iets om rekening mee te houden als je daar doorgaans last van hebt.
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,00
Richtprijs 2
€ 44,00
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
99m
Aantal toerplaatsen
79 (90 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
23
Aantal huuraccommodaties
24

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:22
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 13 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:22
  • Fietsen
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Binnenzwembad d.m.v. schuifdak
    • oppervlakte:126 m2
    • periode:01-04/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:10 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemshorts verboden
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:10 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:10-07/25-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:10-07/25-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:09-07/25-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • (Pool)biljart
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:2.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 13 ampère, 6 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 13° 13.2° 16.2° 12.6° 12° 9.3°
Min 10.3° 8.5° 8.6° 8.1° 6.6° 5.8°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 80% 90% 80%
Windrichting ZW ZW ZO N W W NW
Windkracht 3 2 2 2 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 71 3
Feb 85% 61 3
Mrt 84% 46 3
Apr 80% 51 5
Mei 79% 56 7
Jun 79% 51 6
Jul 81% 66 6
Aug 79% 89 7
Sep 82% 81 5
Okt 85% 89 4
Nov 88% 94 3
Dec 88% 81 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Flower Camping Le Rompval
    Lieu dit Blengues
    80350 / Mers-les-Bains
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°4'39"N 1°24'52"E
  • A28, afrit 2 ri Le Tréport. Volg de D940 Route d'Eu, ri St. Valery-sur-Somme. Na 3 km links. Camping aangegeven. Voor de navigatie volstaat meestal straatnaam Blengues.

Contact

Contact

Wilt u camping Flower Camping Le Rompval boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-lerompval.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Flower Camping Le Rompval. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Flower Camping Le Rompval ***

Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval
Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval Flower Camping Le Rompval

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen