Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping La Tranche-sur-Mer in Frankrijk

Campings in La Tranche-sur-Mer, een kustplaatsje in de Vendée, zijn van alle gemakken voorzien en liggen aan of dicht bij brede zandstranden. Nantes, diverse (schier)eilandjes in de Atlantische Oceaan en het coulisselandschap van de Vendée liggen dicht bij de camping. La Tranche-sur-Mer biedt tegelijkertijd ontspanning voor strand- en zonliefhebber en leuke inspanning voor de sportieveling.

Tips La Tranche-sur-Mer
•    Fiets door de moerassen en de bossen, en langs het strand van het eiland Île d’Oléron en breng er een bezoekje aan de plaatselijke vuurtoren en het kasteel.
•    De kathedraal van Nantes is een van de toeristische trekpleisers van deze vroeger zeer belangrijke havenstad.
•    Waan uzelf in de middeleeuwen op Château de Talmont in Talmont Saint Hilaire, een fort uit de elfde eeuw.

Campings La Tranche-sur-Mer: kamperen aan zee
Campings in La Tranche-sur-Mer liggen voornamelijk aan zee, dan wel op loopafstand van het strand. Hier kamperen betekent kiezen tussen kampeerplekken die van alle gemakken voorzien zijn en rustige, eenvoudigere campings. Tranche-sur-Mer biedt campings met onder andere binnen- en zwembaden, speeltuinen, diverse eetgelegenheden, diverse sportmogelijkheden en animatie in het hoogseizoen.

Voor sportieve kampeerders is er van alles te beleven op de camping in La Tranche-sur-Mer. Aan de camping liggen diverse fietsroutes en ook zijn er mogelijkheden voor windsurfen en waterskiën.

Komt u zonder eigen tent, caravan of camper naar de camping? La Tranche-sur-Mer telt gelukkig voldoende campings waar u in plaats van een kampeerplaats een accommodatie kunt huren. 

Bezienswaardigheden in La Tranche-sur-Mer
Tussen de Atlantische Oceaan en het afwisselende landschap van de Vendée ligt La Tranche-sur-Mer. Vanuit de camping in La Tranche-sur-Mer is er genoeg te doen en te beleven. Een selectie van leuke bezienswaardigheden in La Tranche-sur-Mer:

•    Fietstocht
Met uw eigen of gehuurde fiets is het prachtig toeren door het land achter La Tranche-sur-Mer: het coulisselandschap biedt akker- en weilanden omgeven door hoge heggetjes op walletjes

•    Zee
Zoek het water op: maak een boottocht op de Atlantische Oceaan en, voor de visliefhebbers, werp er uw hengel uit

•    Museum du Coquillage
Bezoek het museum over zee- en schelpdieren biedt meer dan 250 vitrines met gigantische mosselen, zee-egels, fossielen, parels, koralen

Weer in La Tranche-sur-Mer
La Tranche-sur-Mer wordt beïnvloed door de warme golfstroom in de Atlantische Oceaan maar ligt aan de kust. Daarom is het er toch niet al te warm in de zomer. Met een gemiddelde temperatuur van net onder de 20 graden in mei tot boven de 20 graden tussen juni en september, vind je in La Tranche-sur-Mer aangenaam weer. La Tranche-sur-Mer biedt verder zachte winters, met temperaturen die niet onder de 5 graden komen. Het weer in La Tranche-sur-Mer is in lente- en herfstmaanden rond de 15 graden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen