Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Collioure in Frankrijk

Op een camping in Collioure verblijft u in een schilderachtig havenplaats. De kust van Collioure is zeer bijzonder omdat hier de Pyreneeën aan de zee grenzen. Collioure is een toeristische plaats en een inspiratiebron voor vele kunstenaars. Op een camping in Collioure lijkt de zon altijd te schijnen.  

Lees meer

Campings in Collioure: genieten aan de Franse kust

Aan de kust van Collioure komt u helemaal tot rust. De kust kenmerkt zich door de combinatie van het heldere water van de Middellandse Zee en de rotsen van de Pyreneeën. Heerlijk eten en drinken is geen probleem op de camping. Collioure heeft namelijk smaakvolle streekproducten als ansjovis en wijn.

Op een camping in Collioure kunt u kamperen met een eigen kampeermiddel op een kampeerplaats of overnachten in een accommodatie. Ook voor kinderen zijn er genoeg faciliteiten op de camping. Collioure heeft campings met zwembad en speeltuin. 

Uitstapjes Collioure

Ga er eens op uit tijdens uw verblijf op de camping. Collioure is een schilderachtig plaatsje met pastelkleurige huizen, wijngaarden en kleine straatjes. 

•    Château royal de Collioure
Een mooie bezienswaardigheid is het Château royal de Collioure. Sinds 1992 is het een historisch monument. Het hele jaar door zijn hier culturele evenementen.  
•    Kunst Collioure
Collioure is een populaire plaats bij kunstenaars door het bijzondere lichtval en de kleurrijke omgeving. De kunstroute door de stad brengt u langs alle mooie kunstwerken. 
•    Sport Collioure
De actieve kampeerder komt ook aan zijn trekken met  wandelen of fietsen in Collioure. Daarnaast is de prachtige kust geschikt om te snorkelen of duiken.

Ook leuk: er is elke zondag markt in Collioure. Er is van alles te beleven tijdens uw vakantie. Collioure biedt jong en oud de ideale vakantie.

Weer Collioure

In deze prachtige streek heeft een grote kans op warm weer. Collioure kent 300 dagen zon per jaar. De temperatuur is het hoogste in juli en de winters zijn mild. De kans op temperatuur neemt toe vanaf september. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen