Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Canet Plage in Frankrijk

De meeste campings in Canet Plage vindt u direct aan de Middellandse Zee. Dat maakt het eigenlijk bij voorbaat al een heerlijk plekje om te kamperen. Carnet Plage is de toeristische kern van Canet-en-Roussillon en biedt plaats aan flink wat campings. Het aantal bezienswaardigheden in Canet Plage is niet groot, maar er is genoeg te doen op en rond de camping. Canet Plage is eigenlijk verrassend veelzijdige plek voor een kampeervakantie!

Tips Canet Plage
•    Bezoek het nabijgelegen Perpignan, een van oorsprong Catalaanse stad op Frans grondgebied
•    Ontdek de Catalaanse Pyreneeën in het regionale park
•    Laat het strand een dagje links liggen en zoek verkoeling in het Lac de Villeneuve-de-la-Raho

Campings Canet Plage: kampeervakantie in Franse en Catalaanse sferen

Water in overvloed rond de camping. Canet Plage ligt niet alleen aan de Middellandse Zee, maar ook aan Etang de Canet ou de Saint Nazaire, een ondiepe lagune met flamingo's. 

In Canet-en-Roussillon liggen drie door ACSI geïnspecteerde campings, in Canet Plage eenzelfde aantal. Deze zijn allemaal uitstekend ingericht voor waterrecreatie, wat niet verwonderlijk is gezien de ligging van de campings. 

Canet Plage heeft voldoende kampeerplaatsen en er is ook een ruime keus uit verschillende verhuuraccommodaties. Bijvoorbeeld een bungalow of een mobile home. Canet Plage biedt mogelijkheden voor elke kampeerder.

Bezienswaardigheden Canet Plage

Het is heel goed mogelijk om de hele kampeervakantie te verblijven op de camping. Canet Plage hoeft niet namelijk niet perse ontdekt te worden, maar in Canet-en-Roussillon vindt u wel enkele interessante bezienswaardigheden. Canet Plage heeft u gedaan met een wandeling over de promenade en een bezoek aan een strandtentje.

•    Onderwaterwereld in Aquarium de Canet-en-Roussillon
U zou het niet verwachten, maar in dit kleine gebouw vindt u 350 zeedieren uit 5 continenten.

•    Het klooster en de kathedraal van Elne
Op ongeveer 10 kilometer van Canet Plage kunt u terug naar de middeleeuwen.

•    Walvissen en dolfijnen
Van half juli tot eind augustus kunt u met Navivoile op zoek naar walvissen en dolfijnen in de Middellandse Zee. Afvaart in de haven van Canet-en-Roussillon.

Ook mogelijk; golfen, fietsen, wandelen en alle watersporten. Allemaal in de buurt van uw camping. Carnet Plage heeft veel te bieden voor de actieve vakantieganger.

Weer Canet Plage

De warmste maand in Canet Plage is juli, met een gemiddelde maximale temperatuur van bijna 30 graden. Het weer in Canet Plage is ook in juni en september heel aangenaam en dan is het over het algemeen een stuk rustiger.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen