Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Zon, zee én bergen in Argelès-sur-Mer

In het uiterste zuiden van Frankrijk ligt de geliefde badplaats Argelès-sur-Mer. Op deze bijzondere plek in het departement Pyrénées-Orientale komen de Pyreneeën en de Middellandse Zee elkaar tegen. Je kunt dus in de ochtend lekker wandelen of mountainbiken in het berggebied Les Albères en in de middag uren zonnebaden op de brede zandstranden aan de kust. En met talloze gezellige terrasjes, restaurants, barretjes en discotheken is er ook in de avonden nog heel veel te doen.

Brede zandstranden

De brede zandstranden trekken jaarlijks veel zon- en waterliefhebbers naar Argelès-sur-Mer of het aangrenzende Argelès-Plage. In de omgeving vind je dan ook meer dan genoeg campings in alle soorten en maten. Bovendien beschikt het charmante stadje over een cultureel en sfeervol centrum met de Notre-Dame del Prat als middelpunt. Vanaf de klokkentoren geniet je van een prachtig uitzicht over de regio en kijk je uit over de zee én het bergachtige achterland.

Alles in de buitenlucht

Het weer in Argelès-sur-Mer is typisch mediterraan. Al vroeg in de lente schieten de temperaturen omhoog en verandert de regio in één grote bloemenzee. Ook in de zomer is het lekker warm en blijft het in de avonden aangenaam genoeg om lang buiten te blijven. Vanaf oktober koelt het af en wordt de kans op neerslag groter, maar echt koud wordt het hier zelden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen