Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Les Vignes in Frankrijk

Campings in Les Vignes, een klein dorpje aan de rivier de Tarn, liggen midden in de Gorges du Tarn, een vijftig kilometer lange, vijfhonderd meter diepe kloof in de Cévennen. Prachtige rondritten, schitterende grotten en pittoreske plaatsjes zijn binnen handbereik van de campings. Les Vignes is recreëren voor de hele familie.

Lees meer

Tips Les Vignes
•    Het centrum van de sfeervolle stad Millau biedt veel historische gebouwen én een overdekte markt gebouwd in 1885 van ijzer
•    Wandel, fiets of mountainbike door het indrukwekkende Park National des Cévennes, vol bremstruiken, jeneverbesstruiken, enkele bomen en roofvogels
•    Een indrukwekkende kasteelruïne is die van Château Castelbouc, gebouwd in de twaalfde maar weer verwoest in de zestiende eeuw

Campings Les Vignes: kamperen aan de rivier
Campings in Les Vignes liggen aan strandjes de rivier de Tarn en bieden diverse excursie- en animatieprogramma’s en watersportmogelijkheden

Voor sportieve kampeerders is er van alles te beleven op en bij campings in Les Vignes. De Gorges du Tarn biedt allerlei wandel-, fiets-, klim- en watersportmogelijkheden.

Gaat u zonder eigen tent, caravan of camper naar de camping? Les Vignes telt gelukkig voldoende campings waar u in plaats van een kampeerplaats een accommodatie kunt huren. 

Bezienswaardigheden in Les Vignes
Les Vignes is een klein dorpje in de kloof van de rivier de Tarn en in een gebied vol mogelijkheden voor culturele, historische en sportieve uitstapjes. Bezienswaardigheden in Les Vignes:

•    Kanoën of kajakken in de Gorges du Tarn
Deze 500 meter ingesneden kloof waar de rivier de Tarn stroomt, is perfect voor kanoën en kajakken 
•    Le château de Peyrelade
In deze kasteelruïne herleven vroegere tijden, met ridderdemonstraties, een gevangenis en een prachtig uitzicht
•    Wandelen langs de Tarn
Bewegwijzerde wandelroutes van vijf tot twaalf kilometer bieden de mooiste uitzichten over en in de kloof

Weer in Les Vignes
Het weer in Les Vignes kent zomers die veelal droog zijn met temperaturen van net boven de 25 graden. Vanaf april kan het er al warmer dan 15 graden zijn. De winters zijn mild. Vooral in de lentes valt er redelijk wat neerslag.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen