Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Narbonne in Frankrijk

Campings in Narbonne, een echte wijnstad, liggen allemaal vlak bij de Middellandse Zee. U beleeft  hier een zonnige vakantie op een comfortabele camping. Narbonne is een levendige, mooie en geschiedenisrijke stad. Gecombineerd met de mediterrane sfeer beleeft u hier een afwissende tijd! 

Lees meer

Tips Narbonne

•    Bewonder de Romeinse bezienswaardigheden in Narbonne
•    Wandel door de oude binnenstad
•    Overzie Narbonne vanaf het Aartsbisschoppelijk Paleis

Campings Narbonne: mobile home, bungalow of kampeerplaats

Gaat u op vakantie  in Narbonne, dan verblijft u altijd in de buurt van de Middellandse Zee. Narbonne is naast een historische stad, een echte wijnstad. Buiten de stad liggen tal van wijngaarden. U kunt hier echt genieten van het Franse campingleven! 

Veel campings in Narbonne beschikken onder meer over een zwembad, kinderanimatie, winkeltjes en een sportterrein. Vanzelfsprekend kunt u met eigen tent, caravan of camper kamperen in Narbonne. Campings bieden daarnaast vaak de mogelijkheid om een accommodatie – mobile home of bungalow -  te huren. 

Bezienswaardigheden Narbonne

De Zuid-Franse kuststad Narbonne was de eerste Romeinse nederzetting buiten Italië. Er zijn dan ook veel prachtige gebouwen, interessante musea en  leuke winkels te vinden in de buurt van uw camping. Narbonne heeft vele bezienswaardigheden, hieronder vindt u er drie: 

•    Romeinse overblijfselen
In het centrum is een stuk van de Via Domitia ontdekt, een belangrijke weg die Italië met Spanje verbond. Een ander overblijfsel is het Horreum, een  voormalige ondergrondse opslagplaats. 
•    Paleis van Narbonne
Het Aartsbisschoppelijk Paleis staat midden in Narbonne en is zonder meer indrukwekkend. Het gebouw dateert uit de 12e eeuw en heeft drie torens. Beklim deze torens en geniet van een adembenemend uitzicht! 
•    St. Paulus Basiliek
De St. Paulus Basiliek is een gotische kerk, gebouwd in 1229. In de kerk vindt u fraai houtsnijwerk in renaissancestijl en kunt u de structuur van dit imposante bouwwerk bewonderen. 

Er is een overvloed aan historische bezienswaardigheden in Narbonne, maar in de stad kunt u ook fijn winkelen of gezellig een terrasje pakken. Ga bijvoorbeeld een lekker wijntje drinken op een van de vele terrassen langs Canal de la Robine. 

Weer in Narbonne

Wilt u een zonnige strandvakantie? Dan is een camping in Narbonne een goede keuze. In de zomermaanden liggen de temperaturen hier tussen de 24 en 27 graden. Er heerst een aangenaam, mediterraans klimaat. Narbonne is daardoor ook in de lente en het najaar een fijne bestemming. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen