Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Parijs

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Parijs

Thierry B.

Mooi maar duur voor wat het is..

Camping Parijs (Paris) in Frankrijk

Campings in Parijs zijn gelegen tussen het groen en zijn de ideale uitvalsbasis om de stad te bezoeken tijdens uw vakantie. Parijs is de hoofdstad van Frankrijk waar kunst, cultuur en architectuur in overvloed aanwezig zijn. Na een bezoek aan de stad komt u tot rust op de camping. Parijs biedt alles wat u in een vakantie zoekt! 

•    Bezoek de witte basiliek Sacré Coeur
•    Maak een boottocht over de Seine
•    Bekijk de Mona Lisa in het Louvre
•    Beklim de Eiffeltoren en geniet van het prachtige uitzicht over Parijs

Camping in Parijs: de ideale uitvalsbasis

Campings in Parijs zijn de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad van de liefde. Parijs heeft een ruime keus aan campings met accommodaties, uiteraard kunt u ook met uw eigen kampeermiddel komen. 

Gaat u met kinderen op vakantie? Parijs is ook dan een leuke bestemming. Parijs staat namelijk bekend om het grote animatiepark Disneyland Parijs. Bezoek in het pretpark de attracties, shows en parades en beleef samen met uw kinderen een onvergetelijke vakantie in Parijs!

Bezienswaardigheden Parijs

Op een camping in Parjis verblijft u in de buurt van veel bezienswaardigheden. Parijs is een stad waar u zich goed kunt verplaatsen met het openbaarvervoer. Het is ook leuk om te wandelen of fietsen in de stad, op deze manier komt u langs alle hoogtepunten van Parijs. 

•    Eiffeltoren Parijs
Een bezoek aan het symbool van deze stad mag tijdens een vakantie in Parijs natuurlijk niet ontbreken. De Eiffeltoren kunt u te voet of per lift beklimmen. Bovenop de Eiffeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. 
•    Sacré Coeur en Notre Dame Parijs
Boven op de heuvel Montmartre en in de buurt van het schildersplein Place de Tetre staat de prachtige witte basiliek Sacré Coeur. Een andere prachtige kerk in Parijs is de Notre Dame. De kerk werd wereldberoemd door het boek ‘de Klokkenluider van de Notre Dame’.
•    Louvre Parijs
Het centraal gelegen Louvre zal voor een unieke ervaring zorgen. In het museum zijn enorm veel kunstwerken te bezichtigen. Bekijk bijvoorbeeld de Mona Lisa van Leonardo da Vinci! 

Ook leuk om te bezoeken: Arc de Triomphe, Champs-Élysées en Bois de Boulogne. Wilt u graag varen tijdens uw vakantie op de camping? Parijs ligt aan de Seine waardoor het maken van een boottocht ook een leuke bezigheid is.  

Weer parijs

Het weer in Parijs is heel aangenaam. De weersverwachtingen in Parijs zijn het beste in de maanden juni tot en met september. De temperatuur kan in deze maanden oplopen tot 25 graden Celsius. Kamperen in het laagseizoen is ook mogelijk alleen heeft u in deze maanden meer kans op neerslag.   

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen