Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een campings in Île-de-France

Romantiek, koninklijke steden en een aantal onovertroffen pretparken. Ontdek het allemaal en ga kamperen in Île-de-France! Er is zo veel te zien en te beleven dat een verblijf op een camping in Île-de-France eigenlijk altijd te kort is.

Kamperen in Île-de-France: het kloppend hart van Frankrijk

Campings in de regio Île-de-France zijn bij uitstek geschikt voor een mooie gezinsvakantie. U zit vlak bij de wereldstad Parijs en dichtbij de attractieparken Disneyland Parijs en Parc Astérix. Kinderen vinden het vast leuk als deze parken een bezoekje krijgen. Natuurlijk kunt u tijdens uw kampeervakantie in Île-de-France Parijs niet overslaan. Bezoek de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Sacré Coeur of het Louvre. Loop eens een stuk langs de rivier de Seine en snuif de sfeer van de Lichtstad op.

U zult er tijdens het kamperen in Île-de-France achter komen dat de regio meer te bieden heeft dan Parijs alleen. Île-de-France heeft diverse kastelen, tuinen en parken. De bekendste zijn het paleis van Versailles en Château Fontainebleau. Als u van kunst houdt, ga dan eens naar het kunstenaarsdorp Auvers-sur-Oise. Vincent van Gogh verbleef hier korte tijd. Hij ligt er begraven en in Auvers-sur-Oise is een klein museum ingericht.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen