Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een campings in Île-de-France

Romantiek, koninklijke steden en een aantal onovertroffen pretparken. Ontdek het allemaal en ga kamperen in Île-de-France! Er is zo veel te zien en te beleven dat een verblijf op een camping in Île-de-France eigenlijk altijd te kort is.

Kamperen in Île-de-France: het kloppend hart van Frankrijk

Campings in de regio Île-de-France zijn bij uitstek geschikt voor een mooie gezinsvakantie. U zit vlak bij de wereldstad Parijs en dichtbij de attractieparken Disneyland Parijs en Parc Astérix. Kinderen vinden het vast leuk als deze parken een bezoekje krijgen. Natuurlijk kunt u tijdens uw kampeervakantie in Île-de-France Parijs niet overslaan. Bezoek de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Sacré Coeur of het Louvre. Loop eens een stuk langs de rivier de Seine en snuif de sfeer van de Lichtstad op.

U zult er tijdens het kamperen in Île-de-France achter komen dat de regio meer te bieden heeft dan Parijs alleen. Île-de-France heeft diverse kastelen, tuinen en parken. De bekendste zijn het paleis van Versailles en Château Fontainebleau. Als u van kunst houdt, ga dan eens naar het kunstenaarsdorp Auvers-sur-Oise. Vincent van Gogh verbleef hier korte tijd. Hij ligt er begraven en in Auvers-sur-Oise is een klein museum ingericht.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​