Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Bas-Rhin

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Bas-Rhin

M. Verzijl

Mooie heuvel-achtingen omgeving

Op vakantie op een camping in Bas-Rhin

Bas-Rhin, onderdeel van de Elzas, is een bijzondere streek in het noordoosten van Frankrijk. Tijdens uw verblijf op een camping in de Bas-Rhin zullen de Duitse invloeden in deze toch op en top Franse streek u zeker niet ontgaan. Door de noordelijke ligging zijn zelfs voor een korte kampeervakantie de campings in de Bas-Rhin prima te bereiken!

Campings in Bas-Rhin: karakteristiek en divers

Onderweg naar uw camping in Bas-Rhin zult u al genieten van de wijngaarden en de vakwerkhuisjes in allerlei kleuren. Eenmaal aangekomen op uw camping in Bas-Rhin wacht u een veelzijdige kampeervakantie. Als u actief wilt kamperen in Bas-Rhin kunt u bijvoorbeeld de bergen in, waar u kunt mountainbiken, hiken, klimmen of zelfs skien. De rivieren en meren in de buurt van uw camping in Bas-Rhin bieden mogelijkheden tot allerlei watersporten zoals kanoen, surfen, duiken, zwemmen en vissen.

Kamperen in Bas-Rhin is ook een absolute aanrader voor wijnliefhebbers. De Elzas is één van de meest authentieke wijnstreken in Frankrijk. Campings in Bas-Rhin zijn een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele wijnkelders die de streek rijk is.