Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Haute-Marne

Haute-Marne is een departement in de Franse regio Champagne-Ardennen. Gaat u kamperen op één van de campings in Haut-Marne, dan bevindt u zich tussen honderduizenden hectares bos. In dit natuurschoon kunt u vele soorten wilde dieren vinden, zoals everzwijnen, reeën en herten. De drie rivieren de Maas, de Marne en de Aube ontspringen hier.

Kamperen in Haute-Marne: bossen, rivieren en stuwmeren

Vanuit uw camping in Haute-Marne is het mogelijke om verschillende steden te bezoeken. Chaumont ligt aan de rivier Marne. Bezienswaardigheden zijn hier onder andere de burcht uit de elfde en twaalfde eeuw van de graven van Champagne, de basilika Saint-Jean-Baptiste van Chaumond uit de dertiende en veertiende eeuw en de achttiende-eeuwse Jesuïtenkapel.

De oude stad Langres ligt op een vooruitstekende rots. Het is zeker de moeite waard om deze oude stad in Frankrijk te bezichtigen tijdens uw kampeervakantie in Haute-Marne en een wandeling over de stadsmuur te maken. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan één van de vier stuwmeren rond Langres, waar u goed kunt vissen.