Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Haute-Marne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Haute-Marne

Albert Ypeij

Mooie omgeving en fiets vriendelijk.

Keizer

bijzonder interessante, het dorp Langres met een mooie vestingswal die als je deze helemaal rondloopt 12 km lang is! mooie meertjes, kastelen etc. de moeite waard!

Ria

Ging niet zo geweldig

Op vakantie op een camping in Haute-Marne

Haute-Marne is een departement in de Franse regio Champagne-Ardennen. Gaat u kamperen op één van de campings in Haut-Marne, dan bevindt u zich tussen honderduizenden hectares bos. In dit natuurschoon kunt u vele soorten wilde dieren vinden, zoals everzwijnen, reeën en herten. De drie rivieren de Maas, de Marne en de Aube ontspringen hier.

Kamperen in Haute-Marne: bossen, rivieren en stuwmeren

Vanuit uw camping in Haute-Marne is het mogelijke om verschillende steden te bezoeken. Chaumont ligt aan de rivier Marne. Bezienswaardigheden zijn hier onder andere de burcht uit de elfde en twaalfde eeuw van de graven van Champagne, de basilika Saint-Jean-Baptiste van Chaumond uit de dertiende en veertiende eeuw en de achttiende-eeuwse Jesuïtenkapel.

De oude stad Langres ligt op een vooruitstekende rots. Het is zeker de moeite waard om deze oude stad in Frankrijk te bezichtigen tijdens uw kampeervakantie in Haute-Marne en een wandeling over de stadsmuur te maken. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan één van de vier stuwmeren rond Langres, waar u goed kunt vissen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen