Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Ardennen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Ardennen

Peter Moes

Het is even zoeken , er is meer dan voldoende te doen. deze regio is prachtig in zijn eenvoud. Mooi fiets en wandel gebied. Op de camping leven diverse egels, langs het beekje kan je diverse slangensoorten en vogels vinden. Ik heb ook vossen en een ree gezien.

Annelies en Nico

mooie omgeving

H. HAUCKELT

Mooie rustige omgeving!

Op vakantie op een camping in de Franse Ardennen

Wanneer u gaat kamperen in de Franse Ardennen, bevindt u zich in een dunbevolkt gebied met een rijke verscheidenheid aan landschappen, met vooral in het noorden veel bos. De Kelten hebben het gebied dan ook vernoemd naar het dichte bos dat hier te vinden is. Een heerlijke plek om te fietsen, wandelen of kanoën vanaf de campings in de Franse Ardennen.

Kamperen in de Franse Ardennen: veel bossen en prachtige steden

Vanuit uw camping in de Ardennen, behoort een uitstapje naar Charleville-Mézières tot de mogelijkheden. Charleville-Mézières is de grootste stad van het departement Ardennes. Eigenlijk is het een dubbelstad, want de zij is ontstaan uit twee steden. Charleville-Mézières is bekend vanwege de marionetten. Om de drie jaar wordt er een marionettenfestival gehouden.

Leuke dagtochtjes tijdens uw kampeervakantie in de Franse Ardennen zijn bijvoorbeeld de historische stad Reims of de burchten van Sedan en Bouillon. En gaat u met de kinderen kamperen in de Franse Ardennen, dan doet u ze gegarandeerd een plezier met een ritje in het originele toeristische treintje langs de Maas.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen