Ga naar de homepage

Navigeren naar de camping

Navigeren naar de camping

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem zijn GPS-coördinaten van campings haast onmisbaar. Op Eurocampings staan daarom bij elke camping de GPS-coördinaten vermeld. Onze inspecteurs hebben aan de slagboom van de camping de coördinaten gemeten, dus het kan niet missen!

Op ACSI Eurocampings-website kunt u ook eenvoudig gebruik maken van de Google routeplanner. En voor diegenen die nog gebruik maken van de nostalgische routeboeken geven we een omschrijving van de laatste kilometers naar de camping. Erg handig want niet iedere camping ligt aan een doorgaande weg.

 

GPS-coördinaten handmatig instellen

De GPS-coördinaten worden zowel in de gids als op de website weergegeven in graden, minuten en seconden. Zo kunt u de coördinaten handmatig invoeren op uw navigatiesysteem. Controleer daarbij of uw navigatiesysteem ook in graden, minuten en seconden staat ingesteld. Voor het eerste getal staat N. Voor het tweede getal staat een E of een W.

Deze GPS-coördinaten mogen niet zonder toestemming van ACSI gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Routebeschrijving naar de camping

Niet alle navigatiesystemen zijn ingesteld op een auto-caravancombinatie. Daarom vindt u in de gids en op de website ook altijd de routebeschrijving van de laatste kilometers naar de camping staat. En vergeet u niet op de bordjes te letten?! Want de kortste weg is niet altijd de makkelijkste weg.

Google Routeplanner

Op het tabblad ‘contactgegevens’ op de website kunt u bij elke camping ook direct uw route plannen met behulp van Google routeplanner. Klik op de link en vul uw vertrekpunt in.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen