Ga naar de homepage

ACSI Campings Europa-app

 • 9.500 campings en 9.000 camperplaatsen

 • Gratis updates met wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen

 • Zonder internetverbinding te gebruiken

Download on the App StoreGet it on Google Play

Een kampeerplaats vinden was nog nooit zo gemakkelijk!

Probeer gratis de app met 50 campings rond het Gardameer. Bevalt het? Kies dan een landenpakket of het complete pakket in de app en betaal voor het gebruik van 1 jaar.
 

Uit te breiden met camperplaatseninformatie

Gaat u met uw camper op pad? Dan is het ook mogelijk om uw campinginformatie uit te breiden met camperplaatseninformatie. Koop uw toegang tot 9.000 geselecteerde en gecontroleerde camperplaatsen door heel Europa, met duidelijke informatie over ondergrond, betaalwijzen en tarieven.

 

Gebruik de app op 3 apparaten tegelijk

Log in of maak een account aan en gebruik de campinginformatie of camping- en camperplaatseninformatie in de app op drie apparaten tegelijk! Het is mogelijk om de gekochte of ontgrendelde landenpakketten op verschillende apparaten te downloaden.

Lees meer

Maak op uw eerste apparaat een account aan (of log in met uw bestaande Mijn ACSI-account) en log vervolgens met dit zelfde account in op een ander apparaat. De app herkent aan het account welke landenpakketten gebruikt mogen worden. Dus u kunt de app gebruiken op uw Android-telefoon én op uw iPad (iOS)!

 

Met de ACSI Campings Europa-app voor Android en iPhone vindt u altijd de camping of camperplaats die bij u past. Zelfs zonder internetverbinding. Deze camping app maakt het mogelijk betrouwbare campinginformatie te raadplegen van 9.500 campings in 31 Europese landen, allemaal jaarlijks geïnspecteerd door campingspecialist ACSI!

 

Bespaar ruimte op uw toestel

De complete app bevat uitgebreide informatie van 9.500 campings en 9.000 camperplaatsen, opgedeeld in 9 handige landenpakketten die afzonderlijk te downloaden zijn. U betaalt zo alleen voor de camping- en camperplaatseninformatie die u wilt gebruiken en bespaart daarnaast ruimte op uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook het volledige pakket met 9.500 campings of met 9.500 campings én 9.000 camperplaatsen in één keer aanschaffen, tegen een extra voordelige prijs. De landenpakketten zijn dan nog steeds afzonderlijk te downloaden.

 

Campings of camperplaatsen zoeken met de ACSI Campings Europa-app

Een camping of camperplaats vinden kan op meerdere manieren met de ACSI Europa-app. En op steeds meer campings kunt u uw plek direct via de app reserveren. Op zoek naar campings met een zwembad, een animatieprogramma, of bijvoorbeeld een doorreiscamping? U geeft het eenvoudig aan door de gewenste voorziening aan te vinken. De app bevat 250 zoekfilters!

 

Met de camping app van ACSI kunt u uiteraard ook zoeken op land, regio, plaats of campingnaam. En erg handig voor onderweg: aan de hand van uw locatie, campings of camperplaatsen bij u in de buurt vinden. Of stel handmatig de locatie op de kaart in om campings of camperplaatsen te zoeken op een plek waar u heen wilt gaan.

 

ACSI Campings Europa-app in het kort

De praktische zoekfuncties en de los te kopen landenpakketten zijn slechts twee van de vele voordelen van de ACSI Europa-app. Campingliefhebbers kunnen om nog veel meer redenen hun hart ophalen:

 
 • Kaartmateriaal, campinggegevens en foto’s zijn ook offline beschikbaar

 • Voeg campings en camperplaatsen toe aan uw favorieten

 • Beoordeel een camping in de app en lees beoordelingen van andere kampeerders

 • Plan uw route, stuur de GPS-coördinaten van de camping of camperplaats naar Google Maps of Apple Kaarten

 • Bel of mail de camping met een druk op het scherm, of bekijk de website

Ontdek het zelf en verander uw smartphone of tablet in een campinggids.

Download eenvoudig de app op uw toestel

 1. Pak het apparaat waar u de app op wilt installeren en ga naar Google Play of de Apple App Store.
 2. Download on App Store Get it on Google Play


 3. Zoek op 'ACSI Campings Europa' en download de app*. Let op; ACSI biedt meerdere apps aan. U kunt de app herkennen aan het groene vierkant met daarin de twee rode driehoekjes in het logo (zie ook onderstaand).
 4. ACSI Campings Europa-app

 5. Probeer de app uit en koop vervolgens een pakket bij 'Koop & ontgrendel'.
 

ACSI-apps

Benieuwd hoe de ACSI Campings Europa-app werkt? In onderstaande video geven wij u een beeld van de mogelijkheden van de app (Tip: Voor de beste kwaliteit opent u de video in volledig scherm):

 
 

ACSI biedt naast de ACSI Campings Europa-app ook nog twee andere camping-apps aan. Vergelijk ze hier.

 

Let op! De ACSI Campings Europa-app is niet de vervanger van de dvd. U kunt in deze app niet filteren op CampingCard ACSI-tarief of CampingCard ACSI-acceptatieperiode.

 

Specificaties

De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 5 en hoger, iOS 10 en hoger).

 
Gebruiksaanwijzing app

Zo werkt het

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app? Lees dan de duidelijke gebruiksaanwijzing.


* Ziet u 'ACSI Campings Europa' niet bij de resultaten staan? Dan is uw apparaat helaas niet geschikt voor deze app.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen