Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Venezia in Italië

Campings in Venezia zijn schitterend gelegen in of bij het bekende Venetië in Veneto, Italië. Venetië is bekend vanwege de opbouw van de stad: op kleine eilandjes in een lagune. De stad kent dan ook een mix van smalle straatjes, gondels die door de kanalen in het centrum dobberen en schitterende historische gebouwen.

Lees meer

Tips Venezia 
•    Cliché, maar erg romantisch: een tocht in een gondel
•    Een dagje strand om lekker af te koelen
•    Ontdek het oude stadscentrum vanaf uw camping in Venezia

Campings Venezia: vakantie bij een bijzondere waterstad
Uw camping in Venezia hoeft u niet per gondel te bereiken. U kunt gewoon met de caravan, camper of tent naar Venetië komen. Ook voor het huren van een accommodatie in Venezia kunt u op veel campings terecht.

Het vakantiegevoel komt natuurlijk al op weg naar uw camping. Venezia maakt dat gevoel compleet: een fijne plaats om te kamperen met goede, uitgebreide campings waar u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Bezienswaardigheden Venezia
Ook al is het erg leuk op de camping, Venezia heeft meer te bieden dan dat! Tijdens de uitstapjes die u kunt doen in en bij Venetië kijkt u uw ogen uit. Zo zijn er bijzondere, historische bruggen (bijvoorbeeld de Rioaltobrug) die u gezien moet hebben. Een populair souvenir is het Venetiaanse masker, dat tijdens het traditioneel Venetiaans carnaval gedragen wordt.

•    San Marcoplein
Het Piazza San Marco is een bekend plein waar diverse gotische gebouwen aan grenzen. U vindt hier ook de beroemde San Marco basiliek. Erg mooi!
•    Strand Venezia
Een dagje ontspannen vanaf uw camping in Venezia? Het strand biedt uitkomst. Hier is het even bijkomen van een drukke dag in de stad.
•    Achterland Venezia
Het achterland van Venetië is prachtig en ligt maar een klein stukje verder weg van uw camping in Venezia. Bekijk de olijfboomgaarden, idyllische dorpjes en uitgestrekte wijnvelden op het vlakke laagland.

Weer in Venezia 
Is het lekker weer op de camping? Venezia kent warme zomermaanden (met een fijn zeebriesje) en ook een heerlijke lente en herfst. Ideaal om te kamperen! Het klimaat van Venezia is een Middelandse Zee-klimaat en omdat de stad in een lagune ligt komt de temperatuur ook in de winter zelden onder de 0 graden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen