Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Hamburg in Duitsland

Verblijf op een camping in Hamburg en ontdek de op één na grootste stad van Duitsland! In deze groene metropool aan de Elbe kunt u iedere dag iets nieuws beleven. Geniet van de beste kunst, historische bezienswaardigheden, mooie natuur en gezelligheid op de camping. Hamburg is een stad vol verassingen!

Tips Hamburg

•    Ontdek Hanzestad Hamburg per fiets
•    Bezoek de vijf belangrijkste kerken van Hamburg
•    Wandel door het imposante havengebied

Campings Hamburg: vakantie in een havenstad

Campings in Hamburg zijn een goede uitvalsbasis om de belangrijke havenstad te ontdekken. De stad beschikt over goed openbaar vervoer waarmee u overal gemakkelijk en snel arriveert. Ook leuk: door de stad fietsen. Hamburg is per fiets goed te doen en er zijn tal van plekken waar u een tweewieler kunt huren!

Op de campings in Hamburg kunt u een kampeerplaats huren voor uw tent, caravan of camper. Hamburg heeft daarnaast campings waar u een accommodatie, zoals een stacaravan, kunt huren. 

Bezienswaardigheden Hamburg

Vakantie in Hamburg staat garant voor goede winkelmogelijkheden, leuke restaurants, mooie musea en historische bezienswaardigheden. Deze jonge, moderne stad heeft mooie uitzichten en eindeloos veel om te ontdekken. Hieronder 4 aanraders:

•    Hamburger Kunsthalle
De Hamburger Kunsthalle is zowel een museum als een hal waar kunstexposities worden georganiseerd. U vindt hier veel kunst uit de negentiende eeuw.
•    Haven van Hamburg
Eenmaal gesetteld op de camping in Hamburg, dan moet u eigenlijk meteen de grote, bedrijvige haven bezoeken. U kijkt er werkelijk uw ogen uit!
•    Oude binnenstad 
In de oude binnenstad kunt u veel fraaie, oude gebouwen bezichtigen. Zoals een oorspronkelijk 17-eeuws handelaarhuis en historische koopmanskantoren. 
•    Hamburgse kerken
Een vakantie in Hamburg kan niet voorbij gaan zonder een bezoek aan een godshuis. De belangrijkste kerken zijn: St. Katharinen, St. Patri, St. Jacobi, St. Nikolai en St. Michaelis. 

Weer in Hamburg

De seizoenen zijn hier duidelijk van elkaar te onderscheiden. In de stad heerst een zeeklimaat. Hamburg kent daardoor een duidelijke herfst, winter, lente en zomer. 

De lente en zomer zijn hiervan de beste tijd voor een verblijf op de camping. Hamburg is het meest regenachtig in de herfst, zomers heerst er het mooiste weer. Hamburg bereikt bijna nooit tropische temperaturen. Op de meeste zomerdagen is het rond de 20 graden. Ideaal voor een stedentrip! 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen