Ga naar de homepage

Buitengewone slaapplekken in Nederland

Dit geloof je niet; wist je dat er in Nederland campings zijn waar je kunt slapen in een zeecontainer, legertruck, oude Engelse dubbeldekkerbus en zelfs in een helikopter? De kans is groot dat je in geen van allen ooit hebt gezeten, laat staan slapen. Ga voor een onvergetelijk nachtje weg of voor een korte vakantie. Verras jezelf of iemand anders met een logeerpartijtje in een van deze bijzondere accommodaties op de camping!

Nachtje in een helikopter

Zie jij jezelf al overnachten in een echte MI2 helikopter? Het kan echt! De helikopter heeft de luxe van een trekkershut. De helikopter staat op een platform in de vijver waar je met een pondje naar toe kunt. In de helikopter is een bed, tv, kachel. Buiten is een gezellig zitje waar je lekker kunt zitten met je kopje koffie of thee. De helikoper heeft alles wat je nodig hebt voor een bijzonder nachtje weg

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen