Ga naar de homepage

Kamp Danica Bohinj ****

Algemene gegevens
Toon op kaart
7,9
22 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Restaurant in echte Alpenstijl
  • Voor de actieve kampeerder
  • Nationaal park Triglav dichtbij
  • Veel wintersportmogelijkheden
  • Thermenzwembad op 200m
  • Bezoek een 80 meter hoge waterval

In het Sloveense dorpje Bohinjska Bistrica, in het hart van de Julische Alpen, ligt Kamp Danica Bohinj. Je bent hier in een traditionele streek met pittoreske huizen beland. In de omgeving ligt het nationaal park Triglav rond de gelijknamige berg. Deze is met 2.864 meter de hoogste van Slovenië. Danica Bohinj is een prima stek voor actieve vakantiegangers als bergwandelaars, fietsers, kajakkers en liefhebbers van rafting. Door de vele wintersportmogelijkheden is het ook een aantrekkelijke plek om de wintersportvakantie door te brengen.

Toon meer

Neem om Kamp Danica Bohinj te bereiken vanaf de snelweg A2 de afslag Bled/Bohinj. Rijd door de drukke toeristenplaats Bled naar het circa twintig kilometer verderop gelegen dorp Bohinjska Bistrica.

Familiecamping aan rivier

Het kampeerterrein ligt aan de rivier de Sava en heeft een groot middenterrein met niet-afgebakende staanplaatsen. Ook zijn er staanplaatsen langs de rivier, deze zijn het mooist. In het hoogseizoen kan het er behoorlijk druk worden en sta je vrij dicht op je buren. In juli en augustus kun je in het ondiepe en snelstromende water zwemmen. Op de camping worden ook tenten verhuurd. Danica is in de eerste plaats een familiecamping, waar Nederlanders goed vertegenwoordigd zijn. De ontvangst bij de receptie is gastvrij. Hier is ook veel informatie te krijgen over de omgeving.

Traditionele Alpenstijl

Een absolute aanrader is het campingrestaurant in traditionele Alpenstijl. Het heeft een goede kaart, een voordelig middagmenu en je kunt er genieten van de Sloveense keuken. Naast een kinderspeelplaats biedt de camping ook enkele sportfaciliteiten (tennis, badminton, volleybal). Verder is Danica qua voorzieningen eenvoudig. In het dorp, gelegen op loopafstand, vind je een supermarkt en diverse winkeltjes en restaurants. Bovendien ligt op tweehonderd meter van de camping een mooi thermenzwembad met een binnen- en buitenbad en een ruim wellnessaanbod.

In de omgeving

Het Meer van Bohinj, zo’n zes kilometer ten westen van de camping in het nationaal park Triglav, is zeer zeker een bezoekje waard. Vanuit Ribčev Laz vaart er een toeristenboot over het meer. Een bezienswaardigheid ten westen van het meer is de bijna tachtig meter hoge Savicawaterval. Deze bereik je door weg 904, die langs de zuidoever van het meer loopt, te blijven volgen. Je komt dan ook langs het vertrekpunt van de kabelbaan naar het skigebied Vogel. Die brengt je naar een hoogte van 1.535 meter, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het meer en op de berg Triglav.

  • €27 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

C.A.G. Romeijnders

"Tussen stadje en rivier gelegen complete camping die jaarrond veel te bieden heeft. In juli en augustus is zwemmen in de rivier mogelijk qua temperatuur. In de winter is skiën en langlaufen ook prima mogelijk. Er is een goede treinverbinding op loopafstand. Ook Flixbussen stoppen in Bled. Overdekt zwemparadijs op 200m afstand. Goede fietsroutes. Hoofdsanitair uitstekend."

Inspecteur Dhr. C.A.G. Romeijnders

C.A.G. Romeijnders

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792547

Beoordelingen (22)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Sanitair
7,7
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Kindvriendelijkheid
8,0
Entertainment
7,0
Sportfaciliteiten
7,4
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,9

Merijn Effting, op deze camping in juli 2023

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Het is een fijne camping op een hele mooie lokatie. Het is een mooie uitvalsbasis voor vele sportieve activiteiten. Het meer van Bled is heel toeristisch en druk, op een half uurtje rijden. Wij vonden het meer van Bohinj mooier maar het is vooral ook een stuk rustiger.
Op de camping zijn veel sport activiteiten mogelijk. Tennis voetbal basketbal klimmen. Naast de camping kun fietsen huren maar ook raft en canyoning tochten boeken.
Het was met tijd en wijlen wel wat remoerig op de camping. Het hoofd sanitaire is heel netjes. De twee andere gebouwen is het sanitaire erg primitief, klein en behelpen. Het wordt wel goed schoon gehouden.
Al met al hebben we er een fijne tijd gehad

Marc Jacobs, op deze camping in juni 2023

7,0

Reisgezelschap: Paren

Mooie tijd gehad op deze camping. Goede locatie voor dagtrippen naar bv Bled of Lake Bohinj en bergbaan Vogel. Goed te fietsen, ook zonder elektrische foetelfiets. We hadden de 1e dag 18 uur regen en camper zat vast in de modder. Gelukkig daarna goed weer. Alleen de sanitair was veel te klein. In de douche kan je kleten, toilettas niet kwijt. In de wc zit je tegen de toiletrollen aan. Er zijn echter meer douche-wc gebouwen en die lijken wat groter. Verder prima camping !

Cees Wierikx, op deze camping in mei 2023

5,8

Reisgezelschap: Senioren

Wij zijn de eerste week van mei hier gekomen. Terein slecht onderhouden. Geen wasmachine. Het grootste toiletgebouw is gesloten en het ander gebouw is stevig gedateerd. Geen privacy, slecht onderhouden en smerig.

Eric, op deze camping in juli 2022

8,0

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping, aan een beek, veel schaduw. Prachtige omgeving, leuke fietsroute naar meer van Bohinj. Naast de camping is een goed restaurant. Sanitair is mooi, maar veel te weinig voor aantal mensen. Daardoor vaak rijen voor de douches en toiletten.

S Bosmans, op deze camping in juni 2021

7,2

Reisgezelschap: Paren

Deze camping was enorm toegewijd om tijdens Corona de mensen toch een gevoel van vrijheid te geven, we waren zelf gevaccineerd en hebben niet het gevoel gehad dat er iet mee mis was. Tevens een prachtige ligging waar de eekhoorns op de camping lopen, in het wild, de rust en ook het top sanitair was geweldig, zelfs in het laagseizoen was er een vers broodkraampje, en fietroutes vanaf de camping, en ook de ligging vlakbij Bled en Ljublijana waren uitverkoren. De acsi campingcard werd ook zonder enige discussie op heel de camping geaccepteerd, we hadden er een geweldige twee weekse vakantie. Je kan er ook vlakbij naar een bergtop met een kabellift, echt heerlijk.

L.Vissers, op deze camping in juni 2021

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Al diverse malen de camping bezocht. Mooi centraal gelegen. Goed verzorgde camping. ook geschikt om diverse fiets tochten te maken. ook met tourfietsen.

S Bosmans, op deze camping in juni 2021

7,4

Reisgezelschap: Paren

Prachtig gelegen camping temidden van de prachtige natuur. Het sanitair is zeer schoon en proper, goed onderhoud, ook in juni toen wij er waren.De plaatsen naast de rivier zijn erg klein waardoor we een plaats kregen temidden van open bos in de schaduw. Het personeel is erg vriendelijk, en je kan vanop de camping heerlijk fietsen, met gewone ebikes, geen steile klims. Temidden van dit terrein staan warme en koude douches wat heerlijk is als het te warm is. Zeker een camping om terug te keren.

Frits hopster, op deze camping in augustus 2020

8,0

Reisgezelschap: Senioren

De mooiste en van slovenie

Patrick Schepers, op deze camping in augustus 2019

7,6

Reisgezelschap: Alleengaand

Mooie camping aan een stenen-riviertje. Je mag hier zelf je plaatsje zoeken. Kan wel gebeuren dat als je s\\\'avonds terugkomt er nieuwe buren tot aan je \\\"voordeur\\\" staan. Weinig privacy hierdoor. Te weinig toiletgebouwen , waardoor vooral s\\\'avonds altijd \\\"stau\\\" aan de douches. Wifi is hier ondermaats , soms werkt hij zelfs niet. Blijkbaar begrijpt men nog niet dat dit voor de moderne campeerder wel belangrijk is.

Rolf Boeringa, op deze camping in juni 2019

7,4

Reisgezelschap: Paren

Nette camping met niet-afgebakende plaatsen. Vriendelijk personeel, goed restaurant net buiten de camping maar ook in het nabijgelegen dorp. Prachtige natuur op fietsafstand en leuke rivier.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 54,00
Richtprijs 2
€ 85,00
Richtprijs winterperiode 1
€ 41,00
Richtprijs winterperiode 2
€ 62,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
4,5 ha
Hoogteligging
520m
Aantal toerplaatsen
250 (50 - 90m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30
Aantal huuraccommodaties
1
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère | 12 ampère
  • Elektrische aansluiting mogelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-05/30-09
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
    • periode:01-06/01-09
  • Eenvoudig menu
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Trekkershutten
    • aantal:1
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Skiverhuur
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Wellness
  • Massage
Strand
  • Grasstrand
  • Kiezelstrand
  • Steenachtig strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
  • Kajakcursus
Voor kinderen
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:15-06/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Tenniscursus
  • Klimmuur
  • Droogruimte
  • Skistalling
  • Totale lengte loipes
    • afstand:70 km
  • Oefenlift op
    • afstand:6 km
  • Groter skigebied op
    • afstand:10 km
  • Aansluiting op andere skigebieden
  • Skireparatie/afstelling
  • Shuttle van camping naar skipistes
  • Wintersportartikelen verkrijgbaar
  • Kano's
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:15-06/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:15-06/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-05/15-10
  • Folklore en evenementen
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.1 km
  • Halte skibus bij de camping
  • Langlaufloipe op
    • afstand:0.2 km
  • Direct aan rivier/beek gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 12 ampère, 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:3
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 12.5° 11.3° 14.4° 14.9° 16.3° 13.4° 8.6°
Min 5.7° 4.9° 3.4° 5.3° 5.6° 6.2° 2.4°
Neerslag 80% 5% 5% 50% 5% 95% 100%
Windrichting ZO O Z ZW ZW ZW NW
Windkracht 1 2 2 2 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan 81% 78
Feb 76% 74
Mrt 74% 99
Apr 73% 128
Mei 74% 140
Jun 74% 144
Jul 71% 137
Aug 74% 155
Sep 76% 137
Okt 79% 127
Nov 82% 156
Dec 83% 96

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Kamp Danica Bohinj
    Triglavska cesta 60
    4264 / Bohinjska Bistrica
    Slovenië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    46°16'27"N 13°56'52"E
  • Na Bled richting Bohinj volgen. Camping rechts van de weg, direct 100m na dorp Bohinjska Bistrica.

Contact

Contact

Wilt u Kamp Danica Bohinj boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Kamp Danica Bohinj. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Kamp Danica Bohinj ****

Kamp Danica Bohinj
Kamp Danica Bohinj
Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj
Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj Kamp Danica Bohinj

Kamp Danica Bohinj ****

Kamp Danica Bohinj
Kamp Danica Bohinj

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen