Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Oisterwijk: Bourgondische parel in het groen 

De natuur: kampeerders zijn er dol op. Lekker genieten van de flora en fauna tijdens een fiets- of wandeltocht. Kom je naar Oisterwijk, dan zit je midden in de fraaie natuur van het Brabantse land dat hier gekenmerkt wordt door bossen, heidevelden en vennen. Maar ook het centrum van het plaatsje is de moeite waard, met terrassen waar de Brabantse gezelligheid geen tijd kent en leuke winkels. In 2020 stond Oisterwijk nog in de top 5 in de landelijke verkiezing ‘Allermooiste dorp van Nederland’.

Fiets- en wandelparadijs in Midden-Brabant

Met een ligging in de bossen heb je aan groene en schaduwrijke wandel- en fietsroutes geen gebrek tijdens je vakantie in Oisterwijk. Je bent hier midden in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Ruim 750 hectare natuur waarvan ruim de helft eigendom van Vereniging Natuurmonumenten. Vanuit Bezoekerscentrum Natuurmonumenten Oisterwijk kun je mooie tochten starten, bijvoorbeeld de Vennenwandeling (10 km). Het bezoekerscentrum organiseert van alles voor jong en oud, zoals spannende speurtochten, kindermiddagen en vleermuistochten.

Bourgondisch genieten

Oisterwijk heeft een historisch centrum met enkele fraaie gebouwen, mooie winkels, leuke galerijen en natuurlijk die gezellige Brabantse sfeer. Op een van de terrasjes kun je even bijkomen van een middagje shoppen. Ook zijn er regelmatig allerlei evenementen in het centrum en is er op cultureel vlak veel te beleven. Daarvoor kun je ook naar Natuurtheater Oisterwijk, waar in de zomer wekelijks de meest diverse openluchtvoorstellingen gehouden worden. Iets buiten Oisterwijk ligt het historische Kasteel Nemerlaer.

Familievakantie in Oisterwijk

De hele familie zit goed op een camping in Oisterwijk, want de familie-uitjes liggen voor het oprapen. Safaripark Beekse Bergen (15 km) en pretpark De Efteling (23 km) en bijvoorbeeld!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen