Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Kampeervakantie in Kaatsheuvel: meer dan de Efteling alleen

Wie is er niet geweest in zijn of haar jeugd? En wie gaat er niet nog steeds graag naartoe? Attractiepark Efteling in Kaatsheuvel is de trots van het zuiden, een van de mooiste pretparken van Nederland. Een kampeervakantie hier is dus ideaal als je met het hele gezin lekker dicht bij de Efteling wil zijn. Maar voor de prachtige natuur in de omgeving, zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, zit je er ook goed. Dit natuurgebied bestaat vooral uit zandverstuivingen en naaldbossen. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. En bij terugkomst in Kaatsheuvel is er altijd wel plek op een gezellig terrasje ...

Dagje Efteling

De Efteling is de plek waar jong en oud prachtige momenten beleven. Of het nu in een van de snelle achtbanen is of in het Sprookjesbos, plezier is hier gegarandeerd. De hele dag kun je genieten van allerlei attracties en shows. Het Eftelinghotel is een fijne plek om te overnachten, zodat je er gemakkelijk nog een dagje pretpark aan vast kunt plakken. Maar ook op een camping in Kaatsheuvel of in de omgeving kun je goed uitrusten na een spannend dagje vol indrukken.

De natuur in

Ten oosten van Kaatsheuvel ligt Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied bestaat uit verschillende onderdelen en reservaten, waaronder het landgoed Plantloon. Dit is een uitgestrekt en drukbezocht wandelgebied met een echt landgoedkarakter. Hier liggen mooie routes, waaronder Wandelroute Historisch Plantloon. Deze wandeling brengt je langs de Galgenwiel, een oude doorbraakkolk van de Maas. Startpunt is het gelijknamige Café-Restaurant De Galgenwiel.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen