Ga naar de homepage

Camping Natuurplezier

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,0
14 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Goed onderhouden sanitair
  • Restaurant De Grens met terras
  • Dierenweide
  • Designer Outlet Roermond op 16 km
  • Mooi wandelgebied op 13 km
  • Diverse huurmogelijkheden

Op de rechteroever van de Maas, tussen Venlo en Roermond, ligt Reuver. Zo’n drie kilometer ten oosten van dit Maasdorp vind je Camping Natuurplezier. De camping ligt op de grens met Duitsland. Het Nederlandse deel wordt gekenmerkt door weilanden en akkers, het Duitse deel is een en al bos: het Brachter Wald. In deze natuurlijke omgeving kun je prachtig wandelen (Pieterpad), fietsen en paardrijden. Op de camping kunnen kinderen heerlijk spelen en boerderijdieren bekijken. De rust is er merkbaar en wordt onder andere gewaarborgd door het feit dat de camping autovrij is. In de omgeving van camping Natuurplezier liggen leuke Duitse dorpjes en steden (Düsseldorf, Mönchengladbach), fraaie natuurgebieden en het winkelwalhalla Designer Outlet in Roermond.

Toon meer

Je bereikt de camping eenvoudig vanuit het noorden door op de A73 afslag 17 te nemen. Kom je vanuit het zuiden over de A73? Neem dan afslag 18. Vervolgens ga je via de N271 Venlo-Roermond richting Reuver. Eenmaal aangekomen in dit Maasdorp staat de route naar de camping aangegeven. Het laatste stuk gaat langs weilanden, de camping zie je al vroeg liggen aan de rand van een bos. De receptie is gevestigd in een houten hutje bij de slagboom. Hier vind je enige toeristische informatie. De eigenaren, de familie Aan de Brugh, zijn zeer gastvrij.

Ruime, goed verzorgde plekken

De plekken op de camping zijn ruim en verzorgd. De meeste plaatsen zijn voorzien van een kunstgrasmat. De 55 vaste kampeerplekken zijn voorzien van elektra, tv- en wateraansluiting en wifi. De camping is mooi aangelegd met plaatsen in rijen. Enige struikjes en boompjes zorgen voor wat privacy en schaduw. Ook is er een apart groeps- en trekkersveld en zijn er vijf camperplaatsen, ideaal voor kampeerders op doorreis. De campinggasten in het hoogseizoen zijn vooral echtparen, maar ook enkele gezinnen. In het laagseizoen zijn er vooral Nederlandse ouderen die van wandelen en fietsen houden.

Huuraccommodaties

Op de camping kun je ook terecht als je geen tent, caravan of camper hebt. Zo heb je keuze uit drie blokhutten, een appartement en een groepsaccommodatie (tot 28 personen). Begin 2018 zijn er twee nieuwe, luxe blokhutten gebouwd (’t Eiketske en ’t Moetske). De andere blokhut heet ‘de Grensuul’, ook met moderne keuken, ruime slaapgelegenheid en gemeubileerd terras.

Het appartement op de camping, ‘’t Sjlaopmutske’ genaamd, is geschikt voor twee personen, of in overleg voor meer. Deze ruime accommodatie heeft een douche, toilet, keuken inclusief apparatuur en servies. Als de zon schijnt, zit je natuurlijk op het fijne, gemeubileerde terras.

Dieren aaien en het bos in

Er is een dierenweide met een aangrenzend speelveldje, speelschuur en een jeu-de-boulesbaan. Verder kunnen kinderen een balletje trappen of het bos in. Een zwembad is er niet op camping, daarvoor kun je in Reuver zelf terecht.

Restaurant De Grens en sanitair

Aan de rand van de camping, achter de beheerderwoning, ligt het restaurant-café De Grens met terras. Hier kun je terecht voor een smakelijke maaltijd. Ook De Witte Stein, gelegen tegenover de camping, is een leuke eetgelegenheid. In de zomer zijn beide plekken populair onder wandelaars en fietsers. Het sanitair op de camping is eenvoudig, maar erg netjes onderhouden.

Winkelen en wandelen

De camping ligt iets buiten het dorpje Reuver, waar een aantal sfeervolle restaurants en winkeltjes te vinden zijn. Ook kunt u enkele kapelletjes en kerken bezoeken in het dorp. Meer inspiratie nodig? Vanaf de camping is het slechts een kwartiertje rijden naar Designer Outlet Center Roermond, een van de meest populaire outlets van Europa. Hier vind je veel exclusieve kledingwinkels en horecagelegenheden. Vanuit de Designer Outlet loop je gemakkelijk naar de fraaie historische binnenstad van Roermond.

Liever een uitje met Duitse cultuur of natuur? Brüggen, bekend om zijn kaffee und kuchen, is een aardig dorpje. Nabij Brüggen ligt ook een speeltuin/dierentuin, leuk voor de kleine kampeerders. Elmpter Schwalmbruch is een leuk wandelgebied op de landgrens, gelegen aan de rivierbedding van de rivier de Schwalm. Loop over kronkelwegen langs vochtige weiden en poelen waar allerlei interessante planten en dieren leven. Het is ook mogelijk om bepaalde stukken te paard af te leggen.

Bekijk campingwebsite 
  • €19 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

C. Iking

"Op de grens met Duitsland gelegen camping in 'stilte-natuurgebied', grenzend aan het Pieterpad. Camping voor mensen die van rust en natuur houden. Buiten de openingsperiode is de camping op afspraak open en kan er gereserveerd worden."

Inspecteur Dhr. C. Iking

C. Iking

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792305

Beoordelingen (14)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Sanitair
8,4
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
7,5
Sportfaciliteiten
6,8
Omgeving
8,7

Leon en Riet Stolk, op deze camping in juni 2023

8,7

Reisgezelschap: Paren

Deze camping staat vandaag met een 8,1 op deze website. Nu heb ik mijn zoekopdrachten altijd op 8+ staan. Dat zou nét passen.

Hoe anders is onze ervaring tot nu toe. Prachtig vlakke plaatsen. Stuk tapijt voor je plekje om te voorkomen dat andere mensen in de modder staan na de vakantieperiode. De lekkerste douches die we tot nu toe zijn tegen gekomen. Zeer vriendelijke eigenaresse Astrid. Prachtig fietsgebied aan de Duitse kant. Reuver om de hoek met 3 supermarkten en leuke terrassen.

WiFi tegen betaling, prima kwaliteit Speedtest 148Mbps Down, 95Mbps Up
ITV kijken geen enkel probleem.

Geerlings, op deze camping in april 2023

8,3

Reisgezelschap: Senioren

We zijn al 4x geweest en het verbaast me steeds hoe fijn deze camping is en rustig .vriendelijke eigenaars die van alle kanten hulpvaardig zijn .we komen terug

MJAL van der Wallen-Jonker, op deze camping in september 2022

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Mooie kleine camping aan rand van bossen ,mooie fietsroute langs de Maas

Aad Keus, op deze camping in september 2022

8,7

Reisgezelschap: Paren

Een prachtige kleinschalige camping in een schitterende omgeving. Bossen, wandelen, fietsen, het kan niet op.

Nico Nieuwland, op deze camping in augustus 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

Heerlijke verblijf in een schitterende omgeving met alle mogelijkheden om te fietsen MTB en wandelen

A.Harlaar, op deze camping in mei 2021

8,3

Reisgezelschap: Paren

In het voorseizoen hebben mijn vrouw en ik gebruik gemaakt van een arrangement speciaal voor Hemelvaart en Pinksteren. We hebben genoten van de prachtige camping waar we bij aankomst, zoals wij al eerder hebben ervaren, zeer gastvrij zijn ontvangen door de beheerder van het terrein. De camping is bij de meeste plaatsen voorzien van stromend water, een elektriciteit aansluiting en vuil-water afvoer.
Door de ligging van de camping aan de Duitse grens en direct grenzend aan een prachtig natuurgebied waar gewandeld en gefietst kan worden, is ons verblijf ondanks het wat mindere weer, een succes geworden. Een nieuwe boeking op deze camping voor het komende voor-seizoen wordt door ons opnieuw overwogen.

Ben den Butter, op deze camping in september 2020

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Camping met veel vaste plaatsen, de camperplaatsen zijn veel te klein, je kan dan beter op de camping gaan staan, mooi gelegen naast natuurgebied, maar echter veel lawaai van op en neer rijdende zandwagens, maar daar kan de camping niets aan doen. Goed sanitair

prins, op deze camping in juli 2020

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Een week geweest en heel goed bevallen. Eigenaars zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Grote campingplaatsen en goed sanitair. Mooie omgeving waar je lekker kunt wandelen en fietsen.2 goede restaurants 100 meter buiten de camping.

Alice, op deze camping in juli 2020

5,4

Reisgezelschap: Paren

Nooit weer,,dit is een camping met veel vaste gasten die de sfeer bepalen.Je hondjes moeten aan de lijn ,en dat komt de beheerster je ook wel vertellen, geen uitlaat plaats en daar betaal je € 2,50 per dag per hond voor. Het is een camping vol regels ,overal moet je voor betalen zelfs administratie kosten.Betalen prima ,maar dan verwacht ik wel iets meer dan op een trekkersveldje te staan .Wat een afgang.

Roy Quirijns, op deze camping in juli 2020

7,2

Reisgezelschap: Paren

We zijn hier een paar dagen geweest met onze tent en is zeer goed bevallen. Lekker rustige camping met mooie staanplekken en schoon sanitair. Wat wil je nog meer.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 24,50
Richtprijs 2
€ 38,50
Openingsperiode *
22-03-2024 t/m 13-10-2024
Oppervlakte
2 ha
Aantal toerplaatsen
66 (120 - 135m2)
Aantal camperplaatsen
5
Aantal vaste jaarplaatsen
10
Aantal huuraccommodaties
5

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:4
  • Appartementen
    • aantal:1
Voor kinderen
  • Enkele speeltoestellen
  • Babyroom
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:60 m2
    • Aantal:5
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:4001 kg
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:6
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Betaalwijze
    • betaalwijzen:reception
  • Ondergrond
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Categorie
    • categorie:simple

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 12° 14° 17.2° 16.9° 13.5° 12.4° 13.6°
Min 5.9° 7.5° 7.7° 7.3° 9.6° 8.3° 7.2°
Neerslag 70% 70% 85% 30% 95% 85% 80%
Windrichting ZW ZW ZW Z ZW ZW ZW
Windkracht 4 3 3 2 3 4 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 86% 64 2
Feb 83% 58 3
Mrt 79% 58 4
Apr 73% 45 6
Mei 74% 60 6
Jun 75% 53 7
Jul 76% 76 6
Aug 78% 78 6
Sep 84% 61 5
Okt 86% 65 4
Nov 89% 71 2
Dec 88% 67 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Natuurplezier
    Keulseweg 200
    5953 HP / Reuver
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°16'28"N 6°7'23"E
  • Vanuit het noorden A73 afslag 17. Vanuit het zuiden A73 afslag 18. Vervolgens op N271 Venlo-Roermond in Reuver afslag nemen waar camping staat aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Natuurplezier boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.natuurplezier.nl

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Natuurplezier. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Natuurplezier

Camping Natuurplezier
Camping Natuurplezier
Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier
Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier Camping Natuurplezier

Camping Natuurplezier

Camping Natuurplezier
Camping Natuurplezier

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen