Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Otterlo: startpunt voor een reis door de natuur

Het groene en gastvrije Otterlo is een fantastisch startpunt voor een vakantie te midden van unieke natuur. Je bent er dicht bij een van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Met een enorm oppervlakte aan bos, heide, vennen en stuifzand beslaat het park bijna vijf procent van de hele Veluwe en er lopen heel veel wandel- en fietsroutes door dit prachtige natuurgebied. De kans is zelfs groot dat je er wilde dieren spot, zoals herten en wilde zwijnen.

Musea en restaurantjes

Je camping of vakantiepark in Otterlo is ook een mooie uitvalsbasis voor andere uitstapjes in de regio. In de buurt vind je enkele interessante musea zoals het Kröller-Müller museum, het Nederlands Tegelmuseum en het Museonder. Ook Otterlo en het nabijgelegen Harskamp en Wekerom zijn leuke bestemmingen voor een wandeling of fietstocht. En op de terrasjes en bij de restaurantjes is er altijd wel plek om even tot rust te komen en te genieten van een hapje en drankje.

Het weer in Otterlo

Min of meer gelegen in het midden van Nederland, is het weer in Otterlo ook typisch Nederlands. Dat betekent milde winters met veelal aangename zomers. Vooral in het late voorjaar en de zomer schijnt de zon volop. Een buitje valt er zo nu en dan natuurlijk ook, maar dat is eigenlijk alleen maar goed nieuws voor de weelderige natuur.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen