Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Mooi dorp op de Veluwe

Garderen is een klein dorpje op de Veluwe. Het dorp heeft ruim 2000 inwoners en is geliefd onder toeristen. Wil jij kamperen in Garderen? Dat is een goede keuze! Er zijn verschillende campings in en rondom het dorp. En de natuur rondom het dorp is adembenemend mooi. Je kunt dit allemaal zelf ontdekken, want de Veluwe heeft veel wandel- en fietsroutes. Huur ook eens een E-chopper om de omgeving te verkennen of zoek een plek uit om te picknicken. 

Molen De Hoop

De molen van Garderen is hét herkenningspunt van het dorp. Molen De Hoop stamt uit 1853 en werkt nog steeds. Je kunt de molen twee dagen per week van binnen bewonderen. En er is nog meer te doen in dit Gelderse dorp: bij de Beeldentuin van Garderen wordt ieder jaar ’t Veluws Zandsculpturenfestijn georganiseerd. Hier worden de mooiste zandsculpturen gemaakt en jij kunt ze in het echt bewonderen! De afgelopen jaren kon je er bijvoorbeeld levensechte honden, kabouters en oud-Hollandse tafereeltjes bekijken.

Het hoogste klimbos van Nederland

In Garderen geniet je van echt Nederlands weer: ‘s zomers temperaturen van rond de 25 graden Celsius, met soms een uitschieter naar ruim 30 graden Celsius. De milde temperaturen zijn fijn voor een actief uitje, zoals een bezoekje aan het Klimbos Garderen. Dit klimbos is het hoogste klimbos van Nederland en heeft veel variatie. Dat betekent plezier voor het hele gezin!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen