Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

In het oosten van het land

Doetinchem is een stad in het oosten van Nederland, in de Achterhoek. Het ligt dicht bij de Duitse grens. Door de centrale ligging van Doetinchem geniet je gemakkelijk van al het moois van de omliggende natuurgebieden en dorpjes. De Achterhoek is het hele jaar door schitterend, maar in de herfst zijn natuurgebieden als de Kruisbergse bossen bijzonder mooi. Bij Eurocampings vind je twee campings in Doetinchem: camping De Wrange en camping De Slangenburg.

Terrasje pakken

Doetinchem heeft een gezellig centrum met genoeg horeca en winkels. Heerlijk om ’s zomers een terrasje te pakken of tijdens het wildseizoen te genieten van smakelijk wild. Bij restaurants zoals Het Raedthuys kun je genieten van gerechten als hert en wild zwijn. Bezoek ook cultuurbedrijf Amphion, het kleinschalige Openbaar Vervoer & Speelgoed museum en het Vrijheidsmonument, wat is neergezet ter herinnering aan de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Doetinchem.

Op bezoek bij de molenaar

Wanneer je Doetinchem bezoekt, is het interessant om de historische gebouwen van de stad te bekijken. Helaas hebben verschillende gebouwen de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog niet overleefd, maar er staan nog een aantal oude gebouwen in en rondom de stad. Denk bijvoorbeeld aan het Stadsmuseum, kasteel Slangenburg en de verschillende molens. Er zijn drie molens in Doetinchem: de Benninkmolen, de Aurora en de Walmolen. Deze molens worden onderhouden door vrijwilligers die je graag over de werking vertellen. Wanneer de wieken draaien, is er een vrijwilliger aanwezig. Leuk om eens te bezoeken!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen