Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

De Veluwse Avondmarkt

Beekbergen is een Veluws dorp. Het ligt ten zuiden van Apeldoorn en op 25 kilometer van Deventer. Erg bekend in Beekbergen en omstreken is de Veluwse Avondmarkt. Deze markt wordt iedere donderdagavond gehouden in juli en augustus. Struin over de markt en bekijk de verschillende oude ambachten die er tentoongesteld worden.

Een bezoek aan Apeldoorn

En dan is het tijd om te winkelen! Op 7 kilometer van Beekbergen ligt de stad Apeldoorn. De historische binnenstad van deze plaats heeft verschillende leuke winkels en terrassen. Ook een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe (19 km) is een goed idee. Bekijk hier de Van Goghcollectie in het Kröller-Müller Museum of pak gratis een van de witte fietsen om het park te verkennen. Misschien spot je wel een van de moeflons of wilde zwijnen.

Er is hier genoeg te doen

Sta je in de zomer op een camping in Beekbergen, dan kun je genieten van temperaturen rond de 25 graden Celsius. Soms wordt het er tropisch warm, maar dan biedt een koel drankje of een duik in Aquacentrum Malkander in Apeldoorn een uitkomst. Ook een uitje naar de Apenheul of een bezoek aan het museumstation Beekbergen van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) is heel leuk. Je ziet het: er is genoeg te doen op de Veluwe!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen