Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op kampeervakantie in het Drentse Borger

Uniek kamperen in het noorden van Nederland, kun je in de omgeving van het Drentse Borger. Zet je tent op tussen de bossen, weiden en oeroude hunebedden. Of je nu kiest voor een kleinschalige boscamping zonder straatjes en laantjes of een vakantiepark aan het water. In Borger geniet je van een kampeervakantie in alle vrijheid. Heerlijk rustig, of juist lekker actief.

Hunebedden in Borger

Borger is onder meer bekend door het grootste hunebed van Nederland. Reis door de tijd in Hunebedcentrum Borger en volg het spoor van de hunebedbouwers. Maak hier ook een wandeling door het Oertijdpark met prehistorische bouwwerken en objecten. Ook het blotevoetenpad en het boogschieten in dit Oertijdpark zijn leuke en bijzondere ervaringen voor het hele gezin.

Natuurgebied Drouwenerzand.

Vlakbij Borger vind je natuurgebied Drouwenerzand. Drouwenerzand ligt op de Hondsrug en is een natuurgebied met bossen en stuifzand. . Je bent hier in een uniek natuurgebied, want de Hondsrug vormt, samen met een deel van het landschap gebied, het enige UNESCO global Geopark van Nederland. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een van de ontstaan ​​routes. Een keer echt wat anders? Ga 'off road' en wandel een knapzakroute.

Uitjes vanaf je camping

Naast volop genieten van de natuur is er in de omgeving van Borger genoeg te doen. Op dinsdag is er een weekmarkt en in het zomerseizoen is er elke vrijdag een braderie en vlooienmarkt. Het dorp heeft een knus centrum met een winkels en restaurants. Als je graag een dagje uitgebreid gaat shoppen, liggen de steden als Assen, Emmen en Groningen op dertig minuten rijden Leuk voor de kinderen: Wildlands Adventure Zoo in Emmen ligt op 20 kilometer afstand en verleden helemaal bij zo'n kampeervakantie in de natuur!

Campings rondom Borger

Borger zich door een open landschap met veel weiden met grazende paarden en koeien. Je vindt hier sfeervolle kleine campings maar ook fijne ruime campings met een kidsclub en een zwemparadijs. Eén ding is zeker. Tijdens een kampeervakantie in Borger is het voor iedereen genieten. Zelfs helemaal niets doen, lekker fietsen of wandelen door de natuur van (met het gezin) een gezellig dagje op stap

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen