Ga naar de homepage

Camping Neumuhle Kat.I/****

Algemene gegevens
7,7
6 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Afkoelen in het zwembad
  • Heuvelachtige en bosrijke omgeving
  • Wandelen over de Mullerthal Trail
  • Adults only
  • Mountainbiken in de omgeving
  • Bistro met kleine kaart

Iets ten noorden van Ermsdorf (Luxemburgs: Iermsdref), een dorpje van nog geen vierhonderd inwoners, ligt terrassencamping Camping Neumuhle. Hier kampeer je tussen de bomen en de struiken op een vijftal terrassen, allen voorzien van een watertappunt. Op deze viersterrencamping hoeft niemand zich te vervelen: met een zwembad en sportveld zal iedereen zich goed vermaken. Er zijn ook veel uitstapjes in de omgeving mogelijk.

Toon meer

De camping ligt in landelijk gebied dat heuvelachtig en bosrijk is. De bijnaam van het gebied, ‘Klein Zwitserland’, komt dus niet uit de lucht vallen. Je bereikt de camping gemakkelijk. Vanuit het noorden houd je richting Diekirch aan. Daarna ga je over de N14 en CR347 door Folkendange. Vervolg je weg, daarna staat camping aangegeven. De wegen zijn breed genoeg, geen enkel probleem voor caravans en campers.

De ingang van de camping is breed. De vrolijke vlaggen maken duidelijk dat je op de goede plek bent. De receptie ligt aan de linkerkant nadat je het woonhuis van eigenaren bent gepasseerd. Hier ligt ook het zwembad en de speeltuin. Op de receptie wordt Nederlands gesproken. De Nederlandse eigenaren (Paul en Gerjo) en hun personeel doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.

Kamperen op terrassen

Terrassencamping Neumuhle is opgebouwd uit vijf terrassen. De meeste plekken zijn helemaal of gedeeltelijk afgebakend met haagjes. Via verharde wegen kom je bij je plekje. De plaatsen hebben allemaal een grasland, ideaal dus. Je hebt keuze uit plekken met veel of weinig schaduw. Naast zo’n honderd plekken voor je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen zijn er ook enkele luxe huuraccommodaties. Aan de rand van de camping heb je een mooi uitzicht.

De kleinere mobilehomes zijn geschikt voor twee tot drie personen en de grotere voor vier tot zes personen. Ook zijn er twee trekkershutten. Zowel de mobilehomes als de trekkershutten zijn prima uitgerust met onder andere een eethoek, tuinset, koelkast, koffiezetapparaat, servies en bestek. De huuraccommodaties liggen aan de rechterkant van de weg.

Afkoelen in het zwembad en lekker sportief

Op de camping vind je een bescheiden zwembad (50 m2) waar je heerlijk verkoeling kunt zoeken. Een andere mogelijkheid is om te pootjebaden in het beekje de l’Ernz Blanche (met watervalletje) dat naast de camping loopt.

Sporten doe je op het voetbalveldje. Tafeltennissen en jeu-de-boulen kan ook op camping Neumuhle. Op zoek naar een originele activiteit? Doe dan aan geocaching, een buitenspel waarbij een verborgen schat moet worden gevonden met behulp van GPS of telefoon.

Betaalbare bistro en brood

Op het kampeerterrein ligt de bistro met kleine kaart. Je kunt hier terecht voor eenvoudige, maar smaakvolle gerechten als spaghetti, kip, varkenshaas of een schnitzel. Als toetje heb je keuze uit heerlijke sorbet en ijs. De prijzen zijn (zeker vergeleken met Nederland) erg voordelig. Vanuit het restaurant en overdekt terras kijk je mooi uit op het zwembad.

De snackbar is geopend in juli en augustus. Hier kun je even iets lekkers halen als je honger hebt gekregen van het zwemmen of sporten. Iedere ochtend kun je verse broodjes krijgen op de camping. Zo begin jij iedere dag weer goed. In het receptiegebouw is er een klein winkeltje met enkele levensmiddelen. Op zo’n vier kilometer van de camping ligt een grotere supermarkt. Je kunt ook naar Diekirch voor een ruimer aanbod aan producten.

Sanitair

Het sanitair is niet erg modern, maar wel heel schoon. De blauwwitte gebouwen zijn goed bereikbaar. De verwarmde sanitairgebouwen hebben zittoilleten (toiletpapier aanwezig). Douchen gebeurt met een ICON sleutel waarvoor je bij aankomst een borg betaalt.

Uitstapjes in de omgeving

Huur een mountainbike op de camping om zo de omgeving te ontdekken. Of trek je wandelschoenen aan om een stuk van de beroemde Mullerthal Trail (totaal van 112 km) af te leggen. Deze wandeltocht door bossen, velden en langs grillige rotspartijen met watervallen is uitdagend en een mooie beleving. Er zijn ook nog verschillende andere wandel- en fietsroutes (gemarkeerd) in de omgeving, variërend van licht tot zwaar.

Met de auto kun je naar de hoofdstad Luxemburg (45 minuten) voor een leuke dagtrip. Omdat je dicht bij de grens kampeert, ben je binnen een uurtje in cultuurstad Trier, de oudste stad van Duitsland met de beroemde Porta Nigra. Interessante steden dichterbij zijn Diekirch (tien kilometer) en Echternach (twintig kilometer).

  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

K. Geeraert

"Goed onderhouden terrassencamping met afgebakende plaatsen. Dit is een Adult Only camping. Rustig gelegen met klein zwembad en modern sanitair."

Inspecteur Dhr. K. Geeraert

K. Geeraert

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792350

Beoordelingen (6)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Sanitair
8,0
Personeel
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,8
Entertainment
7,7
Zwembad
5,5
Eten en drinken
7,0
Omgeving
9,3

Inge Kooijmans, op deze camping in juni 2023

7,1

Reisgezelschap: Paren

Fijne tijd gehad 6 dagen in juni. Mooi weer dat scheelt. De bistro is alleen tussen18.00-20.00 open. Reserveren hoeft niet. Maaltijden prima op orde alleen wat anders dan friet erbij zou fijn zijn. En meer vegetarisch keuze dan kaassoufles ook. (Wij koken niet graag zelf op vakantie

Willem - Maassluis, op deze camping in augustus 2019

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De ligging van de camping is prachtig. Onze standplaats was ook mooi. De sfeer is gemoedelijk en aangenaam. We hebben een heerlijke week gehad.
Minpunten - Wat we een ronduit onaangename ervaring vonden was het feit dat vanwege een kleine repartie aan het zwembad het bad pas weer in het voorjaar 2020 open zal gaan. Zo'n reparatie kun je ook tot oktober uitstellen lijkt me..
Verder wordt men tureluurs van de vele regels en geboden die zijn te lezen op alle bordjes en printouts. Het voelt daardoor soms alsof je bij een strenge oom en tante logeert. :-)

Bron: Ctoutvert

J.H - Leiden, op deze camping in augustus 2019

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Rustgevend , prachtige natuur omgeving,
Bron: Ctoutvert

A.C. , op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - De omgeving is prachtig. We zouden de camping nog wel een keer boeken maar alleen als we door zouden trekken, ivm weinig animatie en kleine plekken.
Minpunten - Kleine plek.
Bron: Ctoutvert

Wim -meertens, op deze camping in mei 2019

9,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Rusting mooi gelegen
Minpunten - Geen
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 29,50
Richtprijs 2
€ 38,50
Openingsperiode *
15-04-2024 t/m 15-09-2024
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
239m
Aantal toerplaatsen
105 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
2
Aantal huuraccommodaties
13

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:01-05/30-08
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:5G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
  • Alleen volwassenen toegestaan
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Snackbar
    • periode:07-07/24-08
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:12
  • Trekkershutten
    • aantal:1
  • Mountainbikes
  • Koelelementen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:01-05/30-08
Voor kinderen
  • Recreatieruimte
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Geocaching
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
  • Direct aan rivier/beek gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 14.9° 15.3° 16.9° 16.6° 15.3°
Min 7.4° 5.2° 4.8° 6.9° 7.4° 4.1° 2.7°
Neerslag 50% 5% 5% 5% 45% 80% 70%
Windrichting W ZW N W ZW W W
Windkracht 2 2 2 3 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 90% 71 1
Feb 83% 62 3
Mrt 77% 70 4
Apr 71% 61 6
Mei 70% 81 7
Jun 71% 82 7
Jul 70% 68 8
Aug 74% 72 7
Sep 79% 70 5
Okt 85% 75 4
Nov 88% 83 2
Dec 90% 80 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Neumuhle
    27 Reisduerferstrooss
    9366 / Ermsdorf
    Luxemburg
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    49°50'21"N 6°13'31"E
  • De N14 Diekirch-Larochette tot Medernach. Hier linksaf richting Ermsdorf. In Ermsdorf ongeveer 1 km doorrijden richting Reisdorf tot Hostellerie en camping Neumühle.

Contact

Contact

Wilt u Camping Neumuhle boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Neumuhle. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Neumuhle Kat.I/****

Camping Neumuhle Camping Neumuhle Camping Neumuhle Camping Neumuhle
Camping Neumuhle Camping Neumuhle Camping Neumuhle Camping Neumuhle

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen