Ga naar de homepage

Camping Village Marina di Venezia *****

Algemene gegevens

Camping Village Marina di Venezia ligt op het schiereiland Cavallino Treporti. Hier kan je winkelen in de leuke boetiekjes, tafelen in mooie restaurants en genieten van spectaculaire shows. Voor kinderen is er een kidsclub, een Football Academy en, misschien belangrijker nog, een spectaculair waterparadijs. Ook is er een groot privézandstrand met leuke strandbarretjes. De camping ligt op het puntje van het schiereiland, bij Punta Sabbioni. Venetië ligt aan de overkant en is vanaf hier gemakkelijk te bereiken met de boot, net als de lagune-eilanden Murano en Burano. Voor de boten naar deze bestemmingen kun je een voordelige dagpas kopen, zodat je al deze parels kunt bezoeken. De campingbus brengt je voor € 2,- naar het vertrekpunt van de boot.

Toon meer

Kampeerplaatsen en accommodaties

Neem je een eigen kampeermiddel mee, dan is er een ruime keus in kampeerplaatsen. Vanaf de kampeerplekken bij het strand loop je in zo'n tien minuten naar het centrale Piazza, waar de meeste faciliteiten zijn. Ook worden op de camping bungalows, appartementen en mobile homes verhuurd. Voor hondenbezitters is een aparte, afgesloten zone ingericht en alle viervoeters hebben toegang tot een speciaal privéstrand. In het hoogseizoen zijn er veel Duitse en Italiaanse gasten op de camping.

Waterparadijs en verwarmde zwembaden

Het zwemparadijs Aqua Marina Park is een echte blikvanger. Het fantasiekasteel met glijbanen wordt bewaakt door een reusachtig water spuwend zeepaard en er is een Wave Pool, waar je je in een wilde zee waant. Kinderen vermaken zich de hele dag op de vele speeltoestellen, in de fonteinen en in de jacuzzi onder het toeziend oog van de badmeesters. Aan de negen zwembaden, waarvan er vier zijn verwarmd, vind je ligbedjes met parasols. Hier kun je tegen betaling een hele of halve dag gebruik van maken. In de zwembaden kan je geen gebruik maken van je eigen meegebrachte opblaasartikelen, ballen of ander speelgoed.

Privéstrand aan de Adriatische kust

De camping ligt aan de Adriatische Zee en heeft een groot privézandstrand, dat langzaam afloopt in zee. Kinderen kunnen hier veilig in het water spelen en voor een potje volleybal kan je terecht op een van de vele velden. Op het strand zijn ligbedjes en parasols te huur en voor een snelle lunch, tussendoortje of tropische cocktail ben je bij de strandbarretjes aan het juiste adres.

Football Academy

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten van de kidsclubs. De Leo Miniclub is er voor kinderen van 4 tot 10 jaar en de Junior Club vermaakt de kids van 8 tot 13 jaar. Voor wie gek is op een potje voetbal, is er de Football Academy. Kinderen kunnen zich opgeven bij de receptie en krijgen daarna elke dag van de week een training en aan het einde van de week wordt een eindtoernooi georganiseerd.

Op avontuur in Leo World

In Leo World wanen kinderen zich in een speelse fantasiewereld met de leukste activiteiten (tegen betaling). Bestuur eens een Bumper Boat in verschillende leuke vormen of speel een spectaculair potje midgetgolf bij Leo Golf, met onder meer een geheime grot en een gevleugelde leeuw. Ook spannend: de drie klimmuren en Mixtreme, een avontuurlijke klimroute op 4,5 meter hoogte.

Vuurwerkshow en The Lion King

Vervelen kan bijna niet op deze camping. Er is een grote variëteit aan activiteiten, van Hip Hop School en vliegerdag tot Latijns-Amerikaans dansen en Pilates. Elke avond is er van 20.00 tot 2200 uur entertainment. Tijdens het diner worden op het centrale plein spetterende shows gegeven, zo werd vorig jaar een musical in de stijl van The Lion King opgevoerd. In het hoogseizoen zijn er ook een aantal speciale evenementen, zoals een spectaculaire vuurwerkshow op het strand.

Schoenenwinkel en kapper

Het centrale piazza herbergt diverse horecagelegenheden, een campingwinkel waar dagelijkse boodschappen verkrijgbaar zijn en verschillende boetiekjes. Kies een paar sandalen van zacht leer uit in de schoenenwinkel of meet jezelf een nieuwe coupe aan bij de kapper. De camping heeft ook een kampeerwinkel, voor als je grondzeil, haringen of een gasfles nodig hebt.

Vanuit de moestuin op je bord

Op Camping Village Marina di Venezia heb je de keuze uit diverse restaurants, van gemoedelijk tot chique. Geniet van een stijlvol diner tussen het groen in het moderne, glazen Restaurant PiacerMio of neem plaats in het knusse Restaurant Viale Fontana. Onder de pijnbomen van Restaurant Piazza Marina kun je 's avonds een van de spectaculaire shows bekijken die worden uitgevoerd op het podium. Alle restaurants maken gebruik van seizoensproducten uit de moestuinen van Cavallino Treporti.

Douchen onder een olifant

Er zijn negen sanitairgebouwen die verspreid over de camping liggen en meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Speciaal voor kinderen is er kleurrijk sanitair. Douchen kan onder de kop van een olifant of een ontluikende bloem en tandenpoetsen doen ze te midden van clowns en konijnen.

Groene camping

De camping streeft ecologische doelen na (Think Green) en zet zich in voor behoud van de natuur. Jaarlijks wordt meer dan 20.000 kubieke meter water uit de zwembaden hergebruikt voor het sanitair (niet voor drinkwater), er zijn zonnepanelen om energie te winnen, condensatieketels met hoog rendement en zo zijn er nog veel meer zuinige maatregelen.

Siësta op de camping

Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt er siësta gehouden. Tussen deze tijden is het niet mogelijk om de camping te betreden of verlaten. Op de hele camping is het rustig en ook de zwembaden en speeltuinen zijn gesloten. Na 23.00 uur is het stil op de camping, de strandbars blijven langer geopend.

Meld een verbetering

www.marinadivenezia.it

Ook te vinden in de ACSI Campinggids Europa

Ook te vinden in de ACSI Campings Europa-app

Richtprijs € 54,30

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

september 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

W. Ghesquière

"Grote luxe familiecamping met prachtige grote plaatsen in het groen, vlak aan zee met een groot strand. Heel veel zwemsportvoorzieningen o.a. zwembad met olympische afmetingen. Speciaal gedeelte met alle voorzieningen voor honden."

W. Ghesquière

Inspecteur Dhr. W. Ghesquière

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)475265140
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,7
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kampeerplaats
8,2
Accommodatie
8,7
Kindvriendelijkheid
8,4
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,3
Zwembad
8,5
Eten en drinken
8,3
Omgeving
7,9

Hoekstra, op deze camping in augustus 2016

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Top camping. Met 2 kinderen (9 en 11) geweest. Super verzorgd en netjes. Organisatie erg goed. Wij kwamen zonder reservering en hebben nacht op de waiting Area gestaan met camper. Gratis en met electriciteit. Dag erna gelijk super mooie plek. Aanrader, wel groot en druk maar alles top geregeld. Van de regeltjes totaal geen last gehad zoals andere noemden. Siësta idd maar dat went erg snel.

Adlana, op deze camping in juli 2016

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Zeer grote en mooie camping. Erg kindvriendelijk. Wij verbleven hier 1 week in juli. De plekken zijn ruim. Genoeg plaats voor caravan + auto of camper. Sanitair is ontzettend groot, uitgebreid en schoon. Het enige is je mist er sfeer, omdat dit een te massale camping is, leeft iedereen een beetje voor zich. Qua bezoekers zijn er veel Italianen, Duitsers, Oostenrijkers en Denen. Wij waren hier met een baby van 5 maanden, dus konden goed genieten van de rust. Er zijn 2 restaurants aanwezig en vrijwel altijd vol, maar je bent snel aan de beurt. Het zwembad is prachtig en bied veel mogelijkheden. Enig nadeel is dat er weinig ligplekken zijn.

Thomas, op deze camping in augustus 2015

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Erg leuke camping. Er is echt ontzettend veel te doen op de camping. Zeker voldoende voor 1 week.Minimum afname 7 dagen in hoogseizoen. Let wel. Ze hanteren strikte regels. Het is handig vooraf te informeren over praktische zaken zoals het zwembad. Kinderen kleiner dan 1.20m mogen niet van de grote glijbanen. Kinderen groter dan 1.20 mogen niet van de kleine glijbanen. Personeel is wel erg vriendelijk.
Buiten de omgeving kan je wel dingen doen, maar wel beperkt. Een fiets is zeker handig om te hebben. Deze kan je daar op de camping huren.
De camping is wel prijzig.
Op de boulevard kan je je geld wel kwijt (ijsjes, drankjes, souvenirtjes etc). Allemaal erg prijzig. Ook de supermarkt. \'s Avonds veel muggen gehad. Dat heb je in die omgevingen. Geen wespen en andere nare insecten. Eigenlijk heel weinig. Dus wel muggenspul meenemen.

Nancy Heijl, op deze camping in mei 2015

6,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Op dag 1 was onze vakantie al behoorlijk verpest. Ons jongste kind mocht niet op de hoge glijbaan, en dan bedoel ik dat hij er ook niet onder begeleiding en verantwoordelijkheid van ons van af mocht. Nee gewoon helemaal niet!! Dit hebben wij nooit eerder in Italie of Frankrijk meegemaakt. Hij beschikt over europees erkende zwemdiploma\'s. Vorige jaren toen de kinderen (nu 6 en 7) jonger waren gingen ze op andere campings van vergelijkbare glijbanen af, ook gerust nog wel alleen. Omdat de jongste 115 cm is en niet 120 cm kon hij er niet af. Dat was huilen dus. En probeer dan maar aan je kind uit te leggen dat het dus echt niet mag. En andere dagen heb ik andere kinderen ook zien huilen en ouders die dan verwoedt proberen de vakantiestemming er in te houden.
De volgende dag stond er een strengere badmeester bij de lage glijbanen en toen mocht ons oudste kind niet meer van die lagere glijbanen af, omdat hij daarvoor 3 cm te lang was. Nou leuk hoor dan ben je dus met je twee kinderen op vakantie en ze mogen niet samen van de glijbaan af, en let op ook niet met jou. En dat weet je dus niet voordat je camping boekt. Ook gaan alle faciliteiten uit tijdens de siësta van 13:00 tot 16:00 uur. Dit betekent dat de glijbanen in het zwembad een half uur voor sluitingstijd door de badmeesters worden afgesloten met een hek. Dan mogen de kinderen dus nog een half uur kijken hoe het water van de glijbaan naar beneden stroomt, maar zelf mogen ze dus niet meer glijden. In het hoogseizoen gaat het zwembad zelfs ECHT DICHT. Je zou dan verwachten dat ze \'s avonds ook wat langer open zouden zijn, zoals wij op camping hebben meegemaakt die GEEN siësta hadden maar dan toch elke dag tot 20:00 uur geopend waren, maar nee hoor 17:30 uur gaan de hekken voor de glijbanen en om 18:00 uur is het zwembad gesloten.
Ook het mooie grote speeltoestel in het water is eigenlijk in het voorseizoen niet te gebruiken, het water is echt ijskoud en om de paar minuten storten er honderden liters water over je heen. Dus alleen leuk om naar te kijken. Ouders mogen er niet in dus heb je een nog wat kleiner kind, of een kind dat wat onzeker is, dan is dit bad niet te gebruiken!
Daarnaast handhaaft deze camping een zeer streng siësta beleid. De regels die bij de camping horen krijg je bij aankomst en daarin staat dat het management van de camping je adviseert om deze regels door te lezen. Maar ze houden je sowieso aan deze regels, want zodra je de camping betreedt ben je er mee akkoord gegaan, staat in het reglement. Zo wisten wij op dag 2 niet dat het onmogelijk was om tussen 13:00 en 15:00 uur weg te gaan van de camping. De uitgang was afgesloten maar bij de ingang stonden 4 werknemers van de camping met elkaar te kletsen. Dus wij dachten zij laten ons er even uit. Nee hoor in plaats daarvan wordt jij als betalende klant de les gelezen op een zeer onvriendelijke manier en wordt er aan toegevoegd: you must listen. De auto moesten we laten staan en we moesten vervolgens maar te voet terug naar het huisje om de auto na de siësta weer op te kunnen halen en dan konden we weg.
Het valt tevens erg tegen dat je voor allerlei dingen extra moet betalen, zoals voor de bedjes bij het zwembad. Het is aan te bevelen dat je van al deze rare regels op de hoogte zou zijn voordat je gaat boeken zodat je weet in wat voor regeltjeskamp je terecht komt op je vakantie (waar je een jaar naar uitkijkt en voor spaart) en zodat je weet dat je elke dag moet plannen hoe je je tijd in gaat delen met betrekking tot de siësta .

Ruud van Eck, op deze camping in juli 2014

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Geweldige camping zeker voor kinderen, doch wij als 60 plus hebben zeer genoten zeer aanbevolen, doch omgeving matig

M Scholtens, op deze camping in juli 2013

8,9

Reisgezelschap: Senioren

Zeer goede camping. Wel erg groot, maar alles is aanwezig op de camping. Speciaal gedeelte voor mensen met een hond en 4ha om hond uit te laten. Klein gedeelte strand toegankelijk voor de hond.

Hake, op deze camping in juni 2013

8,5

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bruynseels, op deze camping in juni 2013

8,7

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A Janssen, op deze camping in mei 2013

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Prima camping. We komen hier al 15 jaar.
Alleen de caravan plaatsen zijn een beetje aan de kleine kant.
Sanitair prima in orde ook bij veel drukte.

Arie, op deze camping in juli 2011

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Na onze goede ervaringen van 2010 was dit jaar echt een tegevaller. Gereserveerde plek was te klein konden de auto niet op de plek kwijt, moest wel van het personeel. Wel een andere plek gekregen na keuze uit 1. Nieuw personeel op het terras, maar te weinig, gestresst en lang wachten op je drankje. Dochter opgehaald van vliegveld, bij de ingang teken om door te rijden, ivm sticker die ik al had. Daarna na de receptie om in te schrijven, zeer brutaal terecht gewezen door een snotneus. Prijzen van de camping en supermarkt zijn gestegen. Vriend die armband had ingeleverd na betaling, heeft de laatste avond verdwaalde kinderen weg gebracht naar naast gelegen camping nadat receptiepersoneel had gebeld naar die camping. Na een half uur mocht hij niet op de camping, geen armband, personeel dat gebeld had kende hem niet meer, is kwaad door gelopen. Je krijgt het idee dat ze zo groot zijn en daardoor deze brutale houding kunnen hanteren. Het animatieprogramma is al jaren hetzelfde.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 54,30
Richtprijs 2
€ 77,50
Openingsperiode
08-04-2017 t/m 24-09-2017
Oppervlakte
824 ha
Aantal toerplaatsen
2879 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
168
Aantal huuraccommodaties
368
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • verwarmd
    • oppervlakte:2500 m2
  • Zwemparadijs
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:86
Internet
  • PC met internet
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Openingstijden receptie
    • Van - tot:07.00-23.00
  • Openingstijden slagboom
    • Van - tot:07.00-13.00 | 15.00-23.00
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-15.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Zelfbedieningsrestaurant
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:86
  • Bungalows/chalets
    • aantal:266
  • Kamers
    • aantal:16
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kano's
  • Surfplanken
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Duikuitrusting
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • verwarmd
    • oppervlakte:2500 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • verwarmd
    • oppervlakte:625 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
  • Ligweide
Wellness
  • Whirlpool
  • Beautycenter
  • Hydromassage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
    • duikcursus
    • persluchtflessen vullen
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • verwarmd
    • oppervlakte:625 m2
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:08-05/09-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Boogschieten
  • Klimmuur
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:08-05/09-09
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:08-05/09-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:23-04/17-09
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:12
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
Adres & Route

Wilt u camping Camping Village Marina di Venezia boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Village Marina di Venezia
    Via Montello 6
    30013 / Cavallino/Treporti
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    45°26'14"N 12°26'15"E
  • In Cavallino op de Via Fausta na Ca'Savio linksaf, de Via Hermada op. De camping wordt verder met borden aangegeven.

  • Contact

  • www.marinadivenezia.it

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

22 / 11

 

Do

23 / 11

 

Vr

24 / 11

 

Za

25 / 11

 

Zo

26 / 11

 

Ma

27 / 11

 

Di

28 / 11

 
Max. 11.9° 12.1° 12.5° 12.2° 12.4° 11.7° 10.7°
Min 3.2° 5.2° 6.9° 7.2° 4.2° 2.6°
Neerslag 0% 5% 0% 50% 45% 5% 15%
Windrichting N W NW NO NO N N
Windkracht 2 2 2 2 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 79% 54
Feb. 76% 49
Mrt. 76% 59
Apr. 76% 74
Mei 74% 68
Jun. 73% 78
Jul. 73% 69
Aug. 73% 75
Sep. 77% 65
Okt. 83% 77
Nov. 80% 87
Dec. 80% 59
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Village Marina di Venezia".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.