Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Rhône

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Rhône

Yvonne H.

vlakbij Lyon, wij waren op doorreis dus niet veel van gezien.

Daan en Emmy

Prima camping voor bezoek Lyon. Camping had op een A4 een voorstel om per bus, metro en finuculaire naar de Notre Dame de Fouvière op de heuvel boven de stad te gaan. Kaartjes kun je kopen bij de receptie. Vandaar naar beneden lopen en de voorgestelde route vervolgen. Met metro en bus terug naar de camping. Een volgende keer moeten wij de musea maar eens bezoeken.

Daan en Emmy

Niet alleen een bezoek aan Lyon, op de heenweg gedaan is de moeite waard. Ook in de omgeving is voldoende te doen.

Op vakantie in Frankrijk op een camping aan de Rhône

Temidden van bergtoppen, alpenmeren en naaldbossen bevinden zich de campings in Rhône-Alpes. Deze streek wordt gekenmerkt door een scherpe tweedeling: in de winter ligt er sneeuw, terwijl u in de zomer allerlei openluchtactiviteiten kunt ondernemen vanaf uw camping in Rhône-Alpes.

Campings in Frankrijk aan de Rhône: vergeet de jaargetijden

Het aanbod aan buitenactiviteiten in de buurt van de campings aan de Rhône is werkelijk enorm: zo kunt u vanaf uw  camping aan de Rhône gaan paardrijden, vissen, bergbeklimmen of golfen. Echte avonturiers die gaan kamperen aan de Rhône kunnen bijvoorbeeld gaan raften of deltavliegen!

En als u zin heeft om tijdens het kamperen aan de Rhône eens een dagje naar de stad te gaan, dan kunt u de hoofdstad Lyon bezoeken of Annecy: met zijn historische, middeleeuwse centrum ook een waardevol uitstapje vanaf uw camping aan de Rhône.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen