Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in de Pyreneeën: kamperen in Zuid-Frankrijk 

Dat u op een camping in de Franse Pyreneeën omringd wordt door bergen, is vanzelfsprekend. Een zomervakantie in Zuidoost-Frankrijk is ook: schilderachtige landschappen, avontuurlijke wandelingen, watersport en lekker eten. Maak een gezinsvakantie naar de Pyreneeën en geniet van de zon, heel veel zon.

Relaxed leven met veel zon, zand en zee

Op campings in Zuid-Frankrijk ligt mooi weer in het verschiet. De zon in de Pyreneeën schijnt meer dan 300 dagen per jaar! Kortom: zonnebril op, sandalen aan en goed insmeren! Een prettige bijkomstigheid van een zomerse bergwandeling of paardrijtocht is de heilzame berglucht. Laat u en de kinderen rondleiden door een schaapherder of proef een zelfgemaakte kaas op een boerderij. De meren en rivieren tussen de enorme bergtoppen zijn erg geschikt om te vissen, kanoën of kayakken. 

Kamperen in de Franse Pyreneeën is genieten. Het relaxte leven van zon, zand en zee vindt u aan de zuidoostkust van de Middellandse Zee. Terwijl de kinderen ravotten op het fijne zandstrand, kunt u lekker zwemmen in het azuurblauwe water of zonnebaden op het strand. Bezoekt u ook de Catalaans 
aandoende hoofdstad Perpignan met zijn indrukwekkende burchten en sfeervolle straatbeeld. Kamperen in de Pyreneeën: gezond en avontuurlijk!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen