Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Alpes-Maritimes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Alpes-Maritimes

Fam Malfait

Zeer mooie streek, vlak bij St paul de vence, Grasse, Nice en uitstekend om te fietsen en te wandelen, zowel in de bergen als aan de zee

Dieux

La région est magnifique avec ses montagnes surtout les gorges du ci an qui sont rouges sur plusieurs kilomètres

Stefaan Carly

Hele mooie streek

Op vakantie op een camping aan de Alpes-Maritimes

Wanneer u op vakantie gaat in Frankrijk, is kamperen op een camping in het departement Alpes-Maritimes een goede optie. U bevindt zich vlak bij de Middellandse Zee, aan de Côte d’Azur en in het oosten zelfs aan de Franse Rivièra.

Kamperen in de Alpes-Maritimes: Côte d'Azur

De Côte d’Azur, oftwel Azuren Kust, heeft een uitzonderlijk zonnig klimaat en prachtige zandstranden. Een heerlijke kampeervakantie in de Alpes-Maritimes ligt dus in het verschiet. U vindt hier prachtige natuur: kalkruggen, gescheiden door valleien met graanvelden en wijn-, olijf- en fruitbomen. Ook aan kunsthistorie onbreekt het niet. Er zijn tientallen musea, een aantal barokke kerken en kapellen. Vanaf uw camping in Alpes-Maritimes zijn er dus meer dan genoeg mogelijkheden voor een afwisselende vakantie aan de Côte d'Azur.

Vanaf de campings in de Alpes-Maritimes zijn verschillende grote steden de moeite waard om te bezoeken. In de beroemde badplaats Cannes wordt in mei het jaarlijkse filmfestival gehouden. Grasse is de hoofdstad van de parfum. Hier staat de parfumfabriek en kunt u het museum bezoeken. In departementshoofdstad Nice worden met carnaval schitterende optochten en feesten gehouden. Of wat denkt u van het vorstendom Monaco?