Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Alpes-de-Haute-Provence

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Alpes-de-Haute-Provence

B van Es

Erg mooie omgeving. Wij gingen altijd naar de zee, maar de bergen / meertjes / rivieren in deze regio hebben minstens net zoveel te bieden.

I Visser

Geweldig mooie omgeving

A.Roijmans

Rustige omgeving met leuke mogelijkheden om te bezoeken. Streek heeft geen overdadig toerisme.

Op vakantie op een camping in Alpes-de-Haute-Provence

Wanneer u wil gaan kamperen in de Provence, behoort een vakantie op een camping in Alpes-de-Haute-Provence tot de mogelijkheden. Het departement Alpes-de-Haute-Provence is een nog vrij ongerepte streek. In het zuiden van dit departement ligt de Provence, in het noorden beginnen de Alpen.

Kamperen in Alpes-de-Haute-Provence

Manoske is de grootste stad van het departement. Digne-les-Bains is echter de hoofdstad van Alpes-de-Haute-Provence. Digne-les-Bains is een lieflijk kuuroord, omringd door een prachtig bergland: de Alpes de la Lavende. In de stad vindt u verschillende heilzame bronnen. Victor Hugo’s boek ‘Les Misérables’ begint hier. Vanaf uw camping in Alpes-de-Haute-Provence is deze stad een bezoek waard.

Op de grens met het departement Var ligt het regionale natuurpark Verdon. Hier bevindt zich de grootste kloof van Frankrijk en zelfs van Europa, de Gorges du Verdon. Tijdens uw kampeervakantie in Alpes-de-Haute-Provence moet u dit zeker gezien hebben. Deze kloof is 25 kilometer lang en is uitgesleten door de rivier Verdon.

Langs beide zijden loopt een autoroute met schitterende uitzichtpunten over de kloof. Het park is zeer geliefd bij natuurliefhebbers, wandelaars en bergbeklimmers. Langs en op het meer van Sainte-Croix kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Er worden kano’s, kajakken, motorbootjes en waterfietsen verhuurd, zodat u van het water van al dit moois kunt genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen