Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Poitou-Charentes

De campings in Poitou-Charentes liggen vlakbij een schitterende kust. Een perfecte keus dus voor wie zin heeft in een ontspannen strandvakantie op een camping in Poitou-Charentes! Daarnaast is een camping in Poitou-Charentes zeer geschikt voor ecotoerisme.

Kamperen in Poitou-Charentes: een verrassende vakantie

Als u tijdens uw kampeervakantie in Poitou-Charentes geen zin heeft in een dagje strand, zijn er genoeg andere bezienswaardigheden. Het rijke verleden van de streek is terug te vinden in de 600 monumenten die u rondom de campings in Poitou-Charentes kunt bewonderen.

Vanaf uw camping in Poitou-Charentes kunt u ook naar de eilanden Île de Ré, Île d'Oléron en Île d'Aix gaan. Deze eilanden hebben leuke stranden en vissershaventjes en u kunt er heerlijk fietsen. Of breng een bezoek het dorpje Cognac, van de sterke drank, de middeleeuwse stad Poitiers, of La Rochelle met haar mooie binnenstad en koloniale sfeer. La Rochelle heeft ook een groot aquarium met zeevissen.

Poitou-Charentes is ook een uitstekende vakantiebestemming voor kampeerders die op zoek zijn naar een natuurlijke omgeving. In de buurt van Niort ligt een groot moeras waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en met een boot kunt varen.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​