Ga naar de homepage
Flower Campings

Flower Camping du Lac de la Chausselière ****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,7
501 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Overdekt verwarmd zwembad
  • Themapark Le Puy du Fou (30 min.)
  • Animatie voor jong en oud
  • Rustig vissen aan het meer
  • Wandelen tussen landerijen
  • Speelterrein en kinderboerderij

Aan een groot meer in de Vendée, op vijf kilometer van Montaigu en een halfuurtje rijden van Puy du Fou, ligt Flower Camping du Lac de la Chausselière. Je kampeert hier op groene toerplaatsen of aparte huuraccommodaties aan het meer, in een coulisselandschap met uitgestrekte velden. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen, die een duik kunnen nemen in het zwembad, maar ook voor de rustzoekers. Aan de oever van het meer is het heerlijk rustig vissen.

Toon meer

De camping ligt zo’n vijf kilometer ten oosten van het plaatsje Montaigu. Van daaruit rijd je het platteland op, waar het licht glooiende landschap wordt bepaald door uitgestrekte velden. Tien minuutjes verder bereik je de camping, gelegen te midden van de velden en aan een groot meer: het Meer van Chausselière. Aan de voorzijde van de camping vind je de receptie, waar je kunt inchecken en alles te weten kunt komen over de omgeving.

Kamperen bij het water

Het kampeerterrein ligt in een rustige omgeving direct aan het water. Goed begaanbare zandpaden leiden naar de tachtig ruime tot zeer ruime toerplaatsen met een grasondergrond en de dertig huuraccommodaties. Zowel de toerplaatsen als de accommodaties worden afgebakend door groene heggen, waardoor je altijd wel een kampeerplekje met privacy vindt. Moderne chalets en lodgetenten liggen dicht bij of aan het water. Leuk zijn de houten chalets op pootjes, gelegen in een groepje bij een kleine vijver. En vergeet de tipitent niet, ingericht met fornuisje en een slaapkamer op de eerste verdieping. Alle accommodaties worden goed onderhouden en zien er netjes uit.

Verwarmd zwembad

Op de camping kom je zowel gezinnen met kinderen als stelletjes van alle leeftijden tegen. Vooral het overdekte zwembad, direct achter het restaurant, is populair bij de jongere campinggasten. Het bad is maximaal anderhalve meter diep, dus het is vooral geschikt voor de iets oudere kinderen. Ook als volwassene kun je er prima zwemmen. Neem wel je speedo mee, want met een losse zwembroek kom je het water niet in.

Het meer van Chausselière

Direct achter de camping ligt het meer van Chausselière. Aan de oever liggen achttien vlonders: perfecte visstekjes. Hier kun je heerlijk rustig gaan zitten, terwijl je met een schuin oog op de dobber aan je vislijn let. Let wel op: hiervoor heb je een visvergunning nodig. Bij de camping kunnen ze je daar meer over vertellen.

Montaigu

Ben je op zoek naar een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, rijd dan naar Montaigu. Hier liggen verschillende supermarkten. Het plaatsje is sowieso een bezoekje waard. Vooral het oude kasteel, gelegen aan de rivier La Maine, levert mooie plaatjes op.

Leerzaam attractiepark

Groot voordeel van de camping, vooral voor kinderen, is dat je hier dicht in de buurt bent van Le Puy du Fou. Dit is een van Frankrijks bekendste attractieparken, waar je een reis door de geschiedenis maakt. Shows met Vikingen, riddergevechten en roofvogels zorgen voor veel spektakel en maken van Le Puy du Fou een ideaal uitje voor gezinnen met kinderen.

Bekijk campingwebsite 
  • €17 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

N.W.M.Q. Bogaard

"Flowercamping aan een groot meer met prachtige grote plaatsen in een rustige omgeving."

Inspecteur Dhr. N.W.M.Q. Bogaard

N.W.M.Q. Bogaard

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792319

Beoordelingen (501)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,7

Sanitair
8,1
Personeel
9,6
Prijs-kwaliteitverhouding
9,2
Kindvriendelijkheid
8,8
Entertainment
8,7
Sportfaciliteiten
8,6
Zwembad
9,2
Eten en drinken
7,5
Omgeving
9,0

Carine, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Paren

Zeer verzorgde camping, vriendelijke uitbaters we kwamen voor enkele dagen maar zijn uiteindelijk 13 dagen gebleven.veel fietsmogelijkheden en via poortje direct toegang tot het meer

Harry, op deze camping in juni 2023

5,8

Reisgezelschap: Senioren

weekje verbleven op deze camping mooie plaats maar enorm veel stof overlast door de niet verharde weg waar iedereen overheen moet. alles zit dagelijks onder het stof en wolken vliegen alle kanten op. sanitair ziet er goed uit maar met drukke dagen zou een extra schoonmaak zeker geen luxe zijn

Marc V, op deze camping in augustus 2021

9,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Heel leuk om er terug te keren
Bron: Ctoutvert

Mike Z, op deze camping in juli 2021

9,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - de aankleding en de mooie begroeiing van de camping. het enthousiaste stel die deze camping runnen en het iedereen naar hun zin probeert te maken.
Minpunten - 1 - puntje,
Het is een vrij kleine camping met voornamelijk gericht voor Franse mensen.
En omdat het vrij klein is kan het animatie team maar 12 kindjes per dag kwijt en moet je er dus snel bij zijn om je kind(eren) op tijd aan te melden voor de volgende dag. Het animatie team is trouwens ook voornamelijk Frans..

Bron: Ctoutvert

VAN LINDEN Jacques, op deze camping in september 2020

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De camping vonden wij gezellig ingericht
Bron: Ctoutvert

Niels - Beselare, op deze camping in juli 2020

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - - kleine, maar supergezellige camping
- klein maar aangenaam zwembad (doordat we dichtbij stonden, konden we makkelijk zien wanneer er wat minder volk was)
- rustig en stil 's avonds
- diertjes
- mooi meer om rond te wandelen 's avonds en waarop je kon suppen of kayakken
- de mogelijkheid om voor slechts enkele dagen te blijven omdat we enkel doorreisden om puy du fou te bezoeken
We keren zeker nog eens terug, maar dan voor langer.

Minpunten - /
Bron: Ctoutvert

Ingmar - Sint-Kruis (Brugge), op deze camping in juli 2020

8,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - zeer mooie accomodatie op een prachtige camping en in een prachtige regio
Minpunten - niets
Bron: Ctoutvert

Geert - AMSTERDAM, op deze camping in juli 2020

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - mooie caravan, goed verzorgd, mooie plek, veel privacy . Kinderclub goed verzorgd. Rustige gemoedelijke camping, fijne sfeer, vriendelijk personeel. Perfect vakantieverblijf. Goed verzorgde broodjesservice.
Minpunten - geen ligstoelen/luierstoelen bij de caravan. Geen oven.
Bron: Ctoutvert

Harrie, op deze camping in september 2019

8,1

Reisgezelschap: Senioren

De Vendee wordt qua klimaat vergeleken met het Middellandse Zeegebied. Dat klopt helemaal. We zijn dit jaar voor het 2e achtereenvolgende jaar einde augustus en gedurende de maand september op deze camping geweest. Schitterend weer gehad. De camping zelf ziet er vrolijk en verzorgd uit. De campingplaatsen zijn over het algemeen ruim en mooi afgescheiden van elkaar. De eigenaren zijn erg behulpzame mensen. Het sanitair is goed en wordt goed verzorgd. Achter de camping is een meer waar je in 20 minuten om heen kunt wandelen. In de omgeving kun je goed wandelen tussen landerijen. Fietsen gaat er ook goed al moet je daar meer moeite voor doen om de goede route te vinden.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 29,30
Richtprijs 2
€ 37,30
Openingsperiode *
06-04-2024 t/m 29-09-2024
Oppervlakte
4,5 ha
Aantal toerplaatsen
44 (120 - 180m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
21
Aantal huuraccommodaties
50
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:80 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:23
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-07/31-08
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Pizzeria
    • periode:01-07/31-08
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:23
  • Bungalows/chalets
    • aantal:19
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Surfplanken
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Roeiboten
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:6
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Binnenzwembad d.m.v. schuifdak
    • oppervlakte:50 m2
    • Verwarmd:ja
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:80 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemshorts verboden
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Speelautomaten
  • Kampeerveld met speeltoestellen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Kano's
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/31-08
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:10 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Locatie

Toon op kaart
  • Flower Camping du Lac de la Chausselière
    route des Herbiers
    85600 / La Guyonnière/Montaigu
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    46°57'25"N 1°14'44"W
  • Vanaf Cholet via de D753 richting Montaigu. In Treize-Septiers de D86 richting La Guyonniere. Campingbordjes volgen naar de D23. De D23 richting La Boissiere-de-Montaigu nemen. Camping ligt langs de D23.

Contact

Contact

Wilt u camping Flower Camping du Lac de la Chausselière boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.chausseliere.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Flower Camping du Lac de la Chausselière. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Flower Camping du Lac de la Chausselière ****

Flower Camping du Lac de la Chausselière
Flower Camping du Lac de la Chausselière
Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière
Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière Flower Camping du Lac de la Chausselière

Flower Camping du Lac de la Chausselière ****

Flower Camping du Lac de la Chausselière
Flower Camping du Lac de la Chausselière

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen