Ga naar de homepage

Camping Les Genêts *****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,6
743 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Waterpark met indianenthema
  • Waterskiën en vissen op het meer
  • Kinderdisco en miniclub
  • Kajakken, surfen en zeilen
  • Multisportterrein en minigolf
  • Mooie omgeving voor fietstochten

Camping Les Genêts in de Zuid-Franse streek Midi-Pyrénées is een walhalla voor zwemliefhebbers. Met een waterpark op het terrein en het grootste recreatiemeer van Zuid-Frankrijk (het Lac de Pareloup) naast de deur, is daar geen woord aan gelogen. Het meer is erg geschikt voor watersport. Een grote speeltuin, een multisportterrein, een beachvolleybalveld, een kinderdisco en miniclub maken het vakantieparadijs compleet.

Toon meer

De camping is goed te bereiken via de A-75, afslag 44 richting Salles-Curan, Lac de Pareloup. Daarna volg je de campingborden die je over een smalle slingerweg tussen de weilanden leiden. Eenmaal ter plaatse tref je een moderne en kindvriendelijke camping aan waar vriendelijk personeel werkt. Naast de receptioniste tref je er de eigenaars Laure Dalbin en (haar broer) Frank Veyrac aan.

Boomrijk terrein

Op het groene terrein groeien talrijke hoge bomen en struiken die volop schaduw en privacy bieden. De staanplaatsen bevinden zich op terrassen of direct aan het water en zijn afgebakend met lage struiken. Op elke plek staat wel een boom. De ondergrond is gras.

Wil je graag iets huren? Er zijn stacaravans, tenten en chalets te huur. De huuraccommodaties staan op het eerste gezicht wat dicht op elkaar, maar zien er goed uit en bieden voldoende privacy.

Waterpark met thema

Het waterpark op de camping heeft een indianenthema. Dit is onder andere te zien aan een tipitent bij het zwembad, waarin de kinderen kunnen spelen. Er is een zwembad met stroomversnelling en een peuterbad met glijbaan. Rondom de baden staan er stoelen en ligbedden, dus optimaal ontspannen kan hier ook. Het terras van het campingrestaurant grenst aan het waterpark.

Meer met volop mogelijkheden

In het nabije meer zijn kun je heerlijk watersporten: kajakken, surfen, zeilen, waterskiën en vissen zijn slechts enkele opties. Bovendien is er een aanlegsteiger en vind je in het water enkele opblaasspeeltoestellen. Neem wel waterschoenen mee. Een kajak, surfplank en boot huur je gemakkelijk op de camping. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een surf- of zeilles. Liever helemaal niets doen op een handdoekje? Ook dat kan. Langs het meer liggen namelijk diverse zandstranden.

Vermaak voor iedereen

Alsof al dat zwemplezier nog niet genoeg is, biedt de camping ook nog eens een grote speeltuin, een multisportterrein, een minigolfbaan, een geluiddichte disco, fitnesstoestellen in de buitenlucht, een recreatieruimte en animatie voor alle leeftijden (in het hoogseizoen). Ook organiseert de camping excursies. Liever zelf eropuit trekken? Huur dan een fiets.

Hapje buiten de deur

Aangezien het wel een eindje rijden is (dertig kilometer) naar de dichtstbijzijnde grote supermarkt is het wel zo prettig dat je op de camping terechtkunt voor een ruim assortiment aan levensmiddelen en vers brood. Een hapje buiten de camper- of caravandeur eet je in het campingrestaurant. Ook afhaalmaaltijden zijn hier te krijgen. Het restaurant met bar is alleen open in het hoogseizoen. In het nabijgelegen dorpje Salles-Curan vind je nog een kleine supermarkt die beperkt geopend is.

Schoon sanitair

Het sanitair van Les Genêts is netjes en wordt prima schoongehouden. Er is apart kindersanitair en sanitair voor mindervaliden.

Tips in de omgeving

In de omgeving valt er genoeg te beleven. Denk aan het natuurpark Aubrac, de druipsteengrotten van Foissac (anderhalf uur rijden) en het middeleeuwse kasteel van Belcastel (uurtje rijden). Het levendige plaatsje Rodez, met zijn historisch centrum, is binnen veertig minuten te bereiken. Er zijn vaak leuke festivals en evenementen, zoals de middeleeuwse markt met artiesten en muzikanten in juli. En vergeet de middeleeuwse abdijstad Conques niet. Dit is een belangrijke etappe op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.

Bekijk campingwebsite 
  • €25 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Kemps

"Plezierige, luxe gezinscamping op schiereiland met veel ruime plaatsen direct aan het water. Prachtig modern sanitair. Veel faciliteiten voor kinderen. 2 x per week, op maandag en woensdag (in het hoogseizoen) wordt een lokale markt georganiseerd op de camping met streekproducten door lokale verkopers."

Inspecteur Dhr. M. Kemps

M. Kemps

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792498

Beoordelingen (743)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Sanitair
8,7
Personeel
9,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
8,4
Sportfaciliteiten
8,3
Zwembad
9,0
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,5

Luuk B, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Kindvriendelijk, gemoedelijk
Minpunten - Na hoogsezoen loopt de camping snel leeg
Bron: Ctoutvert

Wim L, op deze camping in augustus 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - We hadden een prachtig uitzicht op het meer,en zeer mooie sanitaire voorziening
Bron: Ctoutvert

Hein S, op deze camping in augustus 2023

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - alles was top geregeld. Aardig ontvangst, zeer vriendelijke mensen. Ruime kampeer plekken. We hebben genoten. Zeker 5 sterren camping.
Bron: Ctoutvert

Sijjte G. K, op deze camping in augustus 2023

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De sfeer is gemoedelijk en relaxt. De plek aan het meer was een enorm plus punt
Minpunten - Wijzig te doen in de directe omgeving. Geen wandelpaden vanuit de camping.
Bron: Ctoutvert

Eugene D, op deze camping in augustus 2023

8,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - er word genoeg georganiseerd aan activiteiten, heerlijk dat het meer op loop afstand is, voor een lekker verkoelende duik als het warm is.
Minpunten - de rijpaden zijn erg krap om met de caravan en auto door te komen en om de caravan op zijn plek te krijgen.
Mooi nieuw sanitaire gebouw, jammer dat er maar 4 wc"s zijn op 1 sanitaire gebouw en het gebouw in de avond sluit zodat je niet meer kunt douchen of tanden kan poetsen.

Bron: Ctoutvert

Elise K, op deze camping in augustus 2023

9,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Mooie camping met nette stacaravans. Prima zwembad en super gelegen aan het meer. Zeer goede service vh personeel. Prima campingwinkel. Gezellig restaurant.
Minpunten - Grote supermarkt wat ver. Zwembad heeft in het hoogseizoen meer bedjes nodig. Restaurant in potentie goed, maar ze kunnen er veel meer uithalen. Meer bij zwembad betrekken en snellere service. Zonde.
Bron: Ctoutvert

Marijke D, op deze camping in augustus 2023

10,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Heerlijke vakantie gehad! Prachtige camping in een geweldige veelzijdige omgeving. Veel faciliteiten. Zeer vriendelijke en meedenkende personeelsleden, er werd veel georganiseerd. Schitterende sanitairgebouwen.
Minpunten - Wij hebben best wat overlast ondervonden van Franse tieners. Met 5 man tegelijk heel lang gaan douchen met keiharde muziek, vuur stoken op het strand (wat niet was toegestaan) en dan ons uitdagen, vervelende opmerkingen maken tijdens het langslopen, het voelde niet prettig.
Toiletten met regelmaat zeer vies, ook al werden ze goed schoongemaakt. Had denk ik vooral te maken met de discotheek of restaurant dan leeg liep, dan gebruikte iedereen het toiletgebouw bij de receptie. We misten een nachtwaker, meer toezicht. Had een hoop gescheeld denk ik.

Bron: Ctoutvert

Inge T, op deze camping in augustus 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - De opblaasbare waterspelen vonden de kids geweldig, animatie en speeltuin vonden ze heel leuk. Mooi zwembad, lekker meer (wel erg fris) en goed eten in het restaurant. Sanitair is zeer modern en schoon. Leuke omgeving.
Minpunten - De campingplaatsen zijn erg krap en schuin. Onze auto paste niet op de plaats. We stonden tegenover sanitair en vlakbij het restaurant dus geluidsoverlast van jongeren ‘savonds en van de entertainment.
De wc-deuren waren erg zwaar en je zit in een gesloten ruimte, meer privacy maar minder frisse lucht en lastig te openen voor kinderen.

Bron: Ctoutvert

Erik H, op deze camping in augustus 2023

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Vriendelijkheid nette camping
Bron: Ctoutvert

R. B, op deze camping in juli 2023

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Ruime camping plek, gelijk aan het meer
Minpunten - Slecht schoonmaken van het toiletgebouw. Het toiletgebouw is op rare momenten dicht zonder aankondiging of vermelding. Op de dag van vertrek willen we gelijk weg zodra de poort open gaat, maar het toiletgebouw gaat (blijkbaar) pas om 7.00 uur open. Weinig douches en toiletten in het hoogseizoen, hierdoor lange wachtrijen. Gezamenlijk toiletgebouw voor mannen en vrouwen.
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 57,60
Richtprijs 2
€ 75,60
Openingsperiode *
06-05-2024 t/m 15-09-2024
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
806m
Aantal toerplaatsen
163 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
68
Aantal huuraccommodaties
60
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:210 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1
  • Stacaravans
    • aantal:60
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Spaans | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:60
  • Koelkasten
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Motorboten
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:210 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:15 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Zwemshorts verboden
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Beautycenter
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:15 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Discotheek
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Stand-up Paddling
  • Kano's
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-07/31-08
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:6 km
  • Direct aan meer/recreatieplas gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 15.6° 16.9° 16.2° 18.1° 19.1° 12° 9.7°
Min 8.1° 8.8° 7.7° 6.8° 4.2° 1.6°
Neerslag 60% 0% 5% 5% 0% 70% 80%
Windrichting NW N ZO NW NW NW NW
Windkracht 3 2 5 3 3 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 76% 61 4
Feb 66% 27 6
Mrt 64% 67 8
Apr 65% 58 8
Mei 71% 50 8
Jun 63% 34 10
Jul 59% 22 11
Aug 67% 39 9
Sep 69% 100 8
Okt 75% 93 6
Nov 71% 72 5
Dec 71% 83 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Les Genêts
    1 route des Genets
    12410 / Salles-Curan
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    44°11'21"N 2°46'0"E
  • Oostelijk van Pont-de-Salars D993 richting Salles-Curan. Vanuit Salles-Curan de D577 nemen. Camping wordt goed aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Les Genêts boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-les-genets.fr

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Les Genêts. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Les Genêts *****

Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts
Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts Camping Les Genêts

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen