Ga naar de homepage
Capfun

Capfun Camping Las Bousigues ****

Algemene gegevens
0 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Shuttleservice naar het strand
  • Leuk zwemparadijs
  • Volop animatie
  • Op 24 km van Perpignan
  • Dicht bij gezellige badplaatsen
  • Spelen in het cowboydorp

Ga je mee vakantievieren aan de Middellandse Zee in het zuiden van Frankrijk? Op deze kindvriendelijke camping met vijf heerlijke zwembaden en spannende glijbanen beleef je een top tijd met het hele gezin. Naast zwemplezier, vermaken de kinderen zich hier uitstekend met de leuke animatie en spelen in het cowboydorp.

Toon meer

Capfun Camping Las Bousigues ligt op maar 24 kilometer rijden van de grote stad Perpignan. Ook de zee is binnen handbereik, op namelijk maar een kilometer afstand. Op de prachtige brede zandstranden kun je lekker ontspannen en genieten van de zon. En na een dag zwemmen en plezier maken kom je moe maar voldaan thuis in je comfortabele houten chalet. Dat was leuk!

Onderweg naar Zuid-Frankrijk

Capfun Camping Las Bousigues ligt in het zuiden van Frankrijk in het departement Pyrénées-Orientales. Via de A75 rijd je in de richting van Perpignan. Neem vervolgens afslag 40 richting Salses le Château/Port-Leucate/Leucate. Daarna rijd je nog 22 minuten over de weg langs de kust en geniet je onderweg van het uitzicht over de kabbelende zee.

Bij aankomst op de camping word je vriendelijk te woord gestaan door de kundige medewerkers. Na het ontvangst weet je welke houten chalet jouw vakantieonderkomen voor de komende tijd is.

Comfortabele houten chalets

Op dit goed onderhouden vakantiepark verblijven alle vakantiegangers in een houten chalet naar keuze. Kampeerplaatsen zijn hier namelijk niet. De chalets liggen aan nette laantjes met lage beplanting en kleine boompjes. Vanuit je chalet is nooit ver lopen naar de zwembaden.

Capfun heeft altijd een ruime keuze aan verschillende soorten accommodaties. Zo kun je kiezen uit een chalet met alle basisvoorzieningen, maar zijn er ook luxere, houten chalets te boeken. In deze luxe accommodaties heb je bijvoorbeeld twee badkamers en een vaatwasser tot je beschikking.

De vakantiegangers met kleine kinderen beleven veel plezier aan een speciale Minikids-accommodatie. In dit type chalet is aan alles gedacht om een vakantie met kleine kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Terwijl jij rustig een boek leest vermaken de kleintjes zich met leuke spelletjes en kijken ze TV. Daarnaast zijn een babybedje en commode aanwezig en is de veranda omheind zodat niemand er ongezien tussenuit piept.

Volop vermaak voor iedereen

De FUN-meter is op deze Capfun-camping rood! Dat betekent dat er in het hoogseizoen veel activiteiten georganiseerd worden die passen bij de leeftijd van de kinderen. Er zijn wel drie verschillende kidsclubs: een mini-club (4-7 jaar), kids-club (9-12 jaar) en een tienerclub (13-17 jaar). Daarnaast geniet jij vijf avonden per week van leuke shows en spectaculaire optredens. Of waag zelf een dansje en doe mee met de Capfun-zomerdans.

Zwemmen, spetteren en glijden

Met maar liefste vijf zwembaden, waaronder verwarmde peuterbaden en een overdekt zwembad, vervelen waterratten zich hier geen moment. En wie graag wat meer spanning zoekt kan een ritje maken in de spectaculaire Spacebowl-glijbaan. Wie de meeste rondjes in de grote trechter draait wint! Of houd je meer van snelheid? Roetsj dan samen van de hoge, gekleurde glijbanen af en zie wie er als eerste beneden is.

Wanneer je genoeg gezwommen hebt, warm je lekker op in de zon op een ligbedje naast het zwembad. Daarna mag een speelpartij in het cowboydorp niet ontbreken. Wedden dat jij na zo’n dag vol plezier ’s avonds uitgeteld, maar voldaan in bed ligt?

Naar het strand en stadjes bezoeken

Voor een boodschap, heerlijk diner of snelle snack hoef je het campingterrein niet af. In het campingrestaurant geniet je van simpele, maar smaakvolle maaltijden en snacks.

Toch kun je in de nabije omgeving van de camping ook prima eten bij één van de vele restaurantjes. Aan de boulevard achter het strand zitten tal van leuke restaurantjes. Na het diner maak je nog een mooie strandwandeling terwijl de zon langzaam ondergaat. Om bij het strand te komen kun je gebruikmaken van de shuttleservice van de camping. Zes dagen per week (behalve op zaterdag) rijdt een busje heen en weer naar het brede zandstrand Barcarès.

Vind jij het leuk om tijdens de vakantie gezellige badplaatsen te bezoeken? Dan zit je hier goed. Vanuit Capfun Camping Las Bousigues kun je met de auto een bezoek brengen aan het schitterend gelegen Collioure (42 km). En waar het prachtige bergachtige achterland de zee bijna raakt vind je de badplaats Argelès-sur-Mer (35 km). Hier geniet je van de brede zandstranden, blauwe zee en gezellige strandpaviljoens.

Bekijk campingwebsite 
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M.E.J. Weijers

"Capfun Camping Las Bousigues heeft alleen stacaravans te huur en heeft geen staanplaatsen. Grote, gezellige camping met prachtige zwembaden en glijbanen, speeltuinen, sportvelden, restaurant e.d. Het strand van de zee ligt op 1 km."

Inspecteur Mevr. M.E.J. Weijers

M.E.J. Weijers

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792346

Beoordelingen (0)

Voorzieningen

Het weer

Locatie

Contact

Informatieaanvraag

Campings in de omgeving

Capfun Camping Las Bousigues ****

Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues
Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues Capfun Camping Las Bousigues

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen