Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

Populaire plaatsen Doubs

Toon meer plaatsen in Doubs

Alle plaatsen

Populaire campings Doubs

Camping Le Chanet Camping Le Chanet

Camping Le Chanet

Frankrijk - Franche-Comté - Doubs - Ornans

Camping Le Chanet is een terrassencamping, aangelegd tegen de rug van een heuvel. De camping is gelegen in de omgeving van Ornans, in de Jura....

Richtprijs € 24,10

Camping Du Bois de Reveuge Camping Du Bois de Reveuge

Camping Du Bois de Reveuge

Frankrijk - Franche-Comté - Doubs - Huanne-Montmartin

Een mooie en gemoedelijke camping in een natuurlijke omgeving met prachtige landschappen. Veel activiteiten voor de jeugd en een heerlijk zwembad .

Richtprijs € 36,70

Vakantiethema's Doubs

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Doubs

Wanneer u gaat kamperen in de Franse Jura, verblijft u misschien wel op een camping in Doubs. Dit departement ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier. Doubs staat bekend als het groenste departement in Frankrijk. Naast de mooie natuur is ook departementshoofdstad Besançon de moeite waard om te bezoeken tijdens uw kampeervakantie in Doubs.

Kamperen in Doubs: het groenste departement van Frankrijk

Doubs is een departement dat prachtig natuur rijk is. U vindt er rivieren, meren, bronnen en spectaculaire watervallen. Behalve water zijn er ook heuvels en bergen, diepe kloven en grotten. En dat allemaal vlakbij de campings in Doubs. Op 1463 meter bevindt zich het hoogste punt van Doubs, de Crêt du Mont d’Or.

Hoe zeer u ook geniet van uw kampeervakantie in Doubs, naast natuur wilt u wellicht ook wel eens naar de stad. De oude stad Besançon is schilderachtig gelegen in een bocht van de rivier Doubs. Een belangrijke bezienswaardigheid in de stad is de citadel, met verschillende musea en een fraai uitzicht over de stad en het dal van de Doubs. Ook het zestiende-eeuwse Palais Granvell en de twaalfde-eeuwse kathedraal  zijn de moeite waard. Aan de Grand Rue ligt het geboortehuis van Victor Hugo, die ‘Les Misérables’ schreef. Ook de gebroeders Lumière woonden in Besançon.