Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Doubs

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Doubs

Ab Drenth

Mooie omgeving met veel mooie natuur en cultuur

Vandenberghe

Mooie streek!

A. Schut

Wij in Nederland, hier is alles plat en vlak. Zij, alles bergen en kronkelig. Kortom een wereld van verschil t.o.v. het platte Noord-Hollandse waar wij vandaan komen. En dan is alles al snel en mooi waarbij de oh's en ah's al gauw met open bek van verbazing blijven staan.

Op vakantie op een camping in Doubs

Wanneer u gaat kamperen in de Franse Jura, verblijft u misschien wel op een camping in Doubs. Dit departement ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier. Doubs staat bekend als het groenste departement in Frankrijk. Naast de mooie natuur is ook departementshoofdstad Besançon de moeite waard om te bezoeken tijdens uw kampeervakantie in Doubs.

Kamperen in Doubs: het groenste departement van Frankrijk

Doubs is een departement dat prachtig natuur rijk is. U vindt er rivieren, meren, bronnen en spectaculaire watervallen. Behalve water zijn er ook heuvels en bergen, diepe kloven en grotten. En dat allemaal vlakbij de campings in Doubs. Op 1463 meter bevindt zich het hoogste punt van Doubs, de Crêt du Mont d’Or.

Hoe zeer u ook geniet van uw kampeervakantie in Doubs, naast natuur wilt u wellicht ook wel eens naar de stad. De oude stad Besançon is schilderachtig gelegen in een bocht van de rivier Doubs. Een belangrijke bezienswaardigheid in de stad is de citadel, met verschillende musea en een fraai uitzicht over de stad en het dal van de Doubs. Ook het zestiende-eeuwse Palais Granvell en de twaalfde-eeuwse kathedraal  zijn de moeite waard. Aan de Grand Rue ligt het geboortehuis van Victor Hugo, die ‘Les Misérables’ schreef. Ook de gebroeders Lumière woonden in Besançon.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen