Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Yonne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Yonne

Gonny Waegemaekers

Prima. Goed om te fietsen.

Buyck Guy

Winkels in een straal van 1 kilometer & de regio is mooi maar je moet wel vervoer hebben. Achterzijde van de camping zijn meertjes en autovrije bospaadjes. Mooi !

J. Aukes

Leuke omgeving, heuvelachtig, maar wel te befietsen.

Op vakantie op een camping in de Yonne

Het departement Yonne maakt deel uit van de beroemde Franse streek Bourgogne. Wie naar een familiecamping in de Yonne gaat, leert deze streek als eerste kennen via de wijngaarden. De 'Route des Vignobles', een tocht van 45 km, brengt u langs alleen maar wijngaarden. En zeg nu zelf: er gaat toch niets boven een heerlijk glas goede wijn op een zonnige camping in de Yonne?

Kamperen in de Yonne: kunst en plaisir de vivre

Behalve door wijngaarden zijn de campings in de Yonne ook omringd door kunst en historisch erfgoed. De rivier de Yonne bepaalt voor een groot deel het gezicht van deze streek. U kampeert in de Yonne in een bosrijk gebied met verschillende meren en talloze parcours voor mountainbikers en wandelaars.

Op een camping in de Yonne bent u nog geen 100 km van de Franse hoofdstad Parijs verwijderd. Een dag musea bezoeken of winkelen in deze wereldstad mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens een kampeervakantie in de Yonne. Dichterbij kunt u een bezoek brengen aan de basiliek van Vézelay, die op de bedevaartsroute naar Santiago de Compostella ligt, of aan de steden Auxerre en Sens.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen