Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in de Nièvre

Het departement Nièvre maakt deel uit van de beroemde Franse streek Bourgogne. Wie naar een camping in de Nièvre gaat, leert deze streek als eerste kennen via de wijngaarden. Chablis, Mâconnais en Côtes de Nuits vormen de geschiedenis en de reputatie van deze streek. En zeg nu zelf: er gaat toch niets boven een heerlijk glas goede wijn op een zonnige camping in de Nièvre?

Kamperen in de Nièvre: kunst en plaisir de vivre

Behalve door wijngaarden zijn de campings in Nièvre ook omringd door kunst en historisch erfgoed. Zo kunt u tijdens uw kampeervakantie in Nièvre Romaanse abdijen, hertogelijke steden en charmante dorpjes bezichtigen. Interessante steden om vanaf uw camping in Nièvre te bezoeken zijn bijvoorbeeld Nevers en Dijon.

Het nationale park in de Morvan is bij uitstek een gebied voor natuurliefhebbers en vogelaars. U kunt hier onder andere de zwarte en de rode wauw spotten. Maak vanaf uw camping in de Nièvre ook eens een wandeling door de uitgestrekte bossen van de Morvan, langs weilanden of langs overblijfselen uit de Keltische tijd.